- Köszönetek: 291
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Rallyefan81 írta: ............... Geo, Hipper írta, hogy a bukó kör is csillagmentéssel megvolt....
Én 79 csatából értem el a 10-et. Tudom " Áj péj tu vin". mert Loyang-al mentem.
geotigris9 írta:
A profilomat nézve mondja valaki, hogy ilyen szarul játszok és arányos a winrét és véletlen?
Rallyefan81 írta:
geotigris9 írta:
A profilomat nézve mondja valaki, hogy ilyen szarul játszok és arányos a winrét és véletlen?
Nem mondja senki, hogy szarul játszol.
Annyit mondanak, hogy átlagos játékos vagy és ennyi van a játékban számodra. Számomra is ennyi volt a rankeden, idegeskedés nélkül. Igen, volt B@zd meg nem egyszer, de ennyi. Asszem Storm írta, hogy ez egy kimondottan ügyességi rész a játékban.
Nem lehet mindenki Bajnok, pedig itt úgymond több is van. De ahhoz már valamit le kell tenni az asztalra.
A valóságos sportokban is ott a dopping, tudás, csapat és a SZERENCSE!
pl. Tavaly Monte-Carlo rallye: Két VB esélyes pilóta kb ugyan ott csúszott meg, az egyik S. Ogier kiugratott a mezőre, át az árkon, ment tovább. A másik T. Neuville a jobb hátsó kerékkel pont elért egy beton tuskót és kiütötte a kereket.
Idén az első gyorson ,szintén Neuville becsúszott az árokba kb 40km/h-val 3 perc volt mire kivették. Másnap reggel Ogier szintén becsúszott az árokba 20 mp elég volt.
Neuville 5 szakaszt nyert, Ogernek elég bőven a 4 .
Érted?
Élvezzétek ezt *** játékot, ne konteózzatok már állandóan pls!
Písz!
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.