- Köszönetek: 291
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
geotigris9 írta:
Tudom én nem könnyű, vele jól játszani, de sok esetben könnyebb akkor is szépíteni az eredményen mint Bensonnal ez tény. Mégis csak jobban lehet Kageróval bújócskázni. Azért mentem sokat Japán DD-l is.
geotigris9 írta: :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Érdekes ez statisztika.
Hipper23 írta:
geotigris9 írta: :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Érdekes ez statisztika.
Ez tényleg érdekes. És megerősít abban, hogy a Benson tényleg gyengén muzsikált ebben a szezonban.
A statisztikából például egyértelműen látszik, hogy nagyon aggresszív játékot játszottál a Bensonnal. 48% cap pont az rengeteg, ezek szerint szinte mindig cappelni akartál (nekem 25%). 42% main gun 6% torp hit ezek meg rengeteg közelharcra utalnak (nekem 35% és 4.6%). Ugyanakkor az átlagsebzésed, illetve a spottolásod által okozott sebzésed kevesebb mint nekem Kageroval, ami megint azt jelenti, hogy főleg DD harcokban vettél részt és, hogy kevesebbszer tudtál spot sebzést szerezni mivel nyilván többször haltál meg a kezdeti DD harcokban mint én.
Mindebből nem azt akarom kihozni, hogy én jobban játszottam volna mint te, mert egy Bensonnak az is a dolga, amit játszottál vele, inkább azt erősíti meg bennem, hogy a Benson nem volt erre a ranked szezonra jó hajó. Gondolom próbáltál vele aggresszívan cappelni, de a Z meg a Lo ebben a stílusban ebben a szezonban jóval hatékonyabb hajók voltak erre.
Persze lehet, hogy tévedek és csak statisztikai adatokból építek egy légvárat
Rolesz81 írta: Max a kalóz zászló érdekelne az egész dologból:)
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.