Rangsorolt csaták / Ranked Battles

Több
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #10192 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Kérdés
Grat az újabb kalóznak,és mindenkinek aki elérte a kitűzött célját:) igaz még nincs vége:)
Eddigi legjobb helyezésem...volt:)sikerült rank 5ig visszacsúszni,most 4ben szenvedek:)

Mai első kör,azt hittem előbbre jutok:)

Aztán nyomatékosította a wg,hogy nincs előre:)

Ér azt mondani,hogy a prém noobok elcseszték?:)A vicc az,(lehet visszanézem a csatát,hogy jól láttam-e)A halott pajtások elkezdték osztani egymást.Legalább is egy a prémhajósokat.Válasz az egyiktől: nézze meg mindenki a statját,mert neki bizony 45százalékos győzelmi aránya,és 800 átlag xp-je van....és belehet fogni...azt a leborult szivarvégit,micsoda géniusszal lehettem egy csapatban...
gyenge átlagos vagyok én is,de hogy ettől kell hasraesni...úgy hogy az atagojával egyedül bement az ellen foglalókörébe..a csata elején...menjen a pcsába..má bocsánat..:)

szerk. megnéztem,a számok stimmelnek,csak egymás statját nézegették:)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 11 hónapja sgt_dog által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: zstorok75, Cor7eZ87

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 11 hónapja #10212 Írta: Bivaly83
Bivaly83 válaszolt a következő témában: Kérdés
Én nem vagyok egy nagy géniusz de ma megtört a jég ismét egy huzamban elbaktattam a 8,5 helyig talán holnap lesz egy kis esélyem még javítani . Gratula mindenkinek :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: zstorok75

Több
8 éve 10 hónapja #10285 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Kérdés
Csoda történt ! :P

A nem régi "dühöngésem" után csak folytattam a játékot... de csak maradtam rank 3ban majd két napja volt egy kis nyerő sorozatom és sikerült elérni a rank 2-t.
Elérkezett az utolsó nap (szabin vagyok így toltam ezerrel) kétszer kellett volna egy győztes csata de csak nem sikerült.
Utolsó esély... hajnali 4 kor még pont elindult az utolsó csata, ÉS MEGNYERTÜK !!! :woohoo:
Csata végén kapásból kidobott a szerver, döbbenten néztem a monitort :ohmy: mondom ilyen nincs ! mert elindult szerver frissítés.
Most belépve megadta, ekkora szerencse hogy a (szerver)utolsó csatában sikerüljön a mesében nincs, még most sem hiszem el. :cheer:
(Az asszonytól pedig hogy mit kaptam az utóbbi pár napi kockulásért azt le sem merem írni... :) )
Zárszóként még egy érdekesség :
Rank 2-ben (sokszor)brutálisan oda kellett tennem magam hogy nyerjünk.

Égtem mint a reichstag :lol: mert a végén két romboló és egy cirkáló volt körülöttem de csak lehoztam, míg a rombolónk (full hp-n) biztos távolból lövöldözgetett, persze utána én voltam a noob bár nem tudom hogy miért.
Mellékletek:

Több
8 éve 10 hónapja #10286 Írta: Benign_Wolf33
Benign_Wolf33 válaszolt a következő témában: Kérdés
kicentizted vazzeg, hehe

Több
8 éve 10 hónapja #10302 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Kérdés
Gratula!

Akkor hogy vége megkérdem: melyikőtök áldozna 1 darab type4-est felrakni egy training-room-os fotózásra?
(Ami veszteség: 1 festés felkerül a hajóra.
Nyereség: a training roomban nem használódnak az 1 meccses dolgok, mint a festés sem (értsd: randomra megmarad), így több pályára [Bármelyikre, akárhányszor] bemehetünk, és akár 1 órát is bóklászhatnánk, és belőle még a replayek is működnek.

Több hajó jobban mutat.
NAA? :woohoo:

Több
8 éve 10 hónapja #10311 Írta: Benign_Wolf33
Benign_Wolf33 válaszolt a következő témában: Kérdés
Akár, de ez milyen fotózás?

Oldalmegjelenítési idő: 0.340 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.