Rangsorolt csaták / Ranked Battles

Több
8 éve 11 hónapja #10125 Írta: Bivaly83
Bivaly83 válaszolt a következő témában: Kérdés
Ez csak játék szórakozás én vissza estem egészen a tízes aljáig mégsem idegeskedek csak bosszankodom :woohoo: Fel a fejel lesz ez még rosszabb is :D
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #10134 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Kérdés

geotigris9 írta: Ez a csata sajnos mindent visz! :pinch:

Land of Fire a pálya természetesen szarabbik oldal a rend kedvéjért (alsó), de nem ez a lényeg szándékos csapatgyilkos !!! :evil:

A vélhető ok írtam neki a chaten, hogy menyen foglalni a B sectort (ment utána a támogatás is meglepő módon) erre a pálya másik végéről átjön az A sectort foglalni, és mit csinál se szó se beszéd beúszik mellém és a gerinctelenje kitorpedózik 10 méterről közvetlen közelről!!!! Mondanom sem kell a csapat tajtékzik a dühtől mindenki írja "report" "report", de mire megyünk vele? Ez már tényleg kiverte nálam a biztosítékot elküldtem az egész csatát a végeredményt képekkel együtt a WG számára is! :angry:
Megnéztem a rang 6-ban van jelenleg a gerinctelen csúszómászó! Eredmény: 5-6 óra ranked és nem jutok egy tapotat sem előre ilyenek vannak rankeden ezt már nem is tudom leírni szavakkal egyszerűen!
És nem pinkül be semmi ilyesmi még véletlenül sem!
Írtam neki, hogy ez most mi a _eci volt, válasz semmi aztán persze "ofline".
(Zárojelben jegyzem meg egy db hajójuk nem ment a B sectorba a csata elején az ellenek az egész bagázs az A sector felé vette az irányt, de ez már csak hab a tortán!)
Képek:

WG válasza a szándékos csapatgyilkos esetére:

"Miguel Adaephon Delat 18 December 2015 15:25

Hello geotigris9,

Thank you for contacting us regarding your issue with this player's actions.

We don't condone this kind of behaviour and we will be investigating the situation and taking the appropriate actions.

Please understand that we can't give you any information about another player's account and a possible account suspension, but rest assured that we will take care of this case right away.

I hope that you don't have to go through this kind of situation again and wish you the best of luck in your future endeavours and on the high seas.

If any other questions or issues arise, please don't hesitate to contact us again.

Kind Regards,

Miguel Adaephon Delat
Wargaming.net Customer Service Representative
eu.wargaming.net/support/

-Your feedback matters! Fill in our survey once your issue is resolved."
Utolsó szerkesztés: 8 éve 11 hónapja geotigris9 által.

Több
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #10135 Írta: geotigris9

PzPuma írta: Én itt hagytam abba ezt a nagy rakás sz..t.
Amilyen jó volt az első annak szöges ellentéte a jelenlegi.
2 nap folyamatos vereség után rank3-ról(4csillag) után lecsúsztam rank 6-ba! majd sikeresen visszatornáztam magam 4-be de innen ma 8 óra játék után sem tudtam továbblépni, sőt örülhetek hogy nem csúsztam újra vissza rank 5-be.
Elég volt, a wot jó pár éve alatt nem szitkozódtam annyit mint e pár hét alatt.
Alszok rá egyet hogy csak a rankedet hagyjam abba vagy a játékot is töröljem.(én egyszer törlök le egy játékot de az utána többet fel nem kerül)
Kész regényt lehetne írni a csatákról, játékosokról, sebzésekről, MM-ről stb de ezt inkább most kihagyom.
200 csata után még rank 4ben kell kínlódnom úgy hogy 10 rangnál kezdtem ?!(ráadásul néhány csatától eltekintve ált top1-3 vagyok azaz odateszem magam) na ne vicceljünk már, köszi wg ! részemről befejeztem.

Úgy veszem észre, ha csak nem kapsz el valami "szerencse fonalat"* akkor nem lehet eljutni az első helyig. És csak idegeskedés az egész ami rossz, hogy ha tényleg nem jut el az ember (pedig mindig az élen végez a csapatban)<- ennek dacára sem rang. 1-ig! Akkor a sok idegeskedés nem fog elvész-ni...

(* Legtöbb esetben nem a retardált, agyhalott játékosokhoz rak be az MM, ha nem a normális játékosokhoz ami által el tud jutni az ember rang. 1 -ig.)

Nálam olyan volt lást fentebb írtam, www.wows.hu/index.php/forum/jatekmenet/8...tles?start=195#10059 hogy a "csapatárs" szándékosan kiszed az elején minden előzmény nélkül. Szerintem ezt már nem lehet űberelni rankeden szóval, ha ilyenbe még nem futottál bele akkor még teljesen jól álsz itt.

Több
8 éve 11 hónapja #10136 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Kérdés
Lehet, hogy azt mondtad neki, hogy menjen B-be, ahelyett, hogy szépen megkérted volna, hogy menjen B-be?

Több
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #10137 Írta: geotigris9
Lényegre törően szoktam fogalmazni, minden féle sallangokat mellőzve ilyen-kor...., mégse egy nő-höz beszélek.

Bár sajnos volt már egyszer hasonló ami-kor teljesen nem azt csinálták amit kellet volna "meglepő modón"(menni foglalni) annak dacára, hogy írtam chaten mit kénemert úgy némi esély lett volna lehozni a csatát. NA ezen kiakadtam le "idiótáztam" az idiótát erre mit ad isten a csapattársa mellettem ment éppen és kitorpedózott közevetlen közelről.

Na de itt szó sem volt ilyenről!

Kicsit olyan sarkítva mintha pl. tegyük fel valaki valamiről ír egy kritikát (amiben teljesen igaza van) erre akiről írta az vagy annak a haverja sunyi módon hátba-szúrja egy 30 centis konyhakéssel érte ami-kor éppen háttal van neki...

Több
8 éve 11 hónapja #10138 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Kérdés
Szigorúan a végeredmény szempontjából mindegy szerintem, h. elölről, lovagiasan szúrnak Beléd egy 30 centis konyhakést vagy sunyi módon hátulról... de nem is ez a lényeg... a lényeg, h. ha a lényegretörés mellé beszúrsz egy háromkarakteres pls-t, lehet, kevesebbet torpedóznak ki a későbbiekben... ;)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: zstorok75

Oldalmegjelenítési idő: 0.311 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.