- Köszönetek: 15
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
geotigris9 írta: Ez a csata sajnos mindent visz!
Land of Fire a pálya természetesen szarabbik oldal a rend kedvéjért (alsó), de nem ez a lényeg szándékos csapatgyilkos !!!
A vélhető ok írtam neki a chaten, hogy menyen foglalni a B sectort (ment utána a támogatás is meglepő módon) erre a pálya másik végéről átjön az A sectort foglalni, és mit csinál se szó se beszéd beúszik mellém és a gerinctelenje kitorpedózik 10 méterről közvetlen közelről!!!! Mondanom sem kell a csapat tajtékzik a dühtől mindenki írja "report" "report", de mire megyünk vele? Ez már tényleg kiverte nálam a biztosítékot elküldtem az egész csatát a végeredményt képekkel együtt a WG számára is!
Megnéztem a rang 6-ban van jelenleg a gerinctelen csúszómászó! Eredmény: 5-6 óra ranked és nem jutok egy tapotat sem előre ilyenek vannak rankeden ezt már nem is tudom leírni szavakkal egyszerűen!
És nem pinkül be semmi ilyesmi még véletlenül sem!
Írtam neki, hogy ez most mi a _eci volt, válasz semmi aztán persze "ofline".
(Zárojelben jegyzem meg egy db hajójuk nem ment a B sectorba a csata elején az ellenek az egész bagázs az A sector felé vette az irányt, de ez már csak hab a tortán!)
Képek:
PzPuma írta: Én itt hagytam abba ezt a nagy rakás sz..t.
Amilyen jó volt az első annak szöges ellentéte a jelenlegi.
2 nap folyamatos vereség után rank3-ról(4csillag) után lecsúsztam rank 6-ba! majd sikeresen visszatornáztam magam 4-be de innen ma 8 óra játék után sem tudtam továbblépni, sőt örülhetek hogy nem csúsztam újra vissza rank 5-be.
Elég volt, a wot jó pár éve alatt nem szitkozódtam annyit mint e pár hét alatt.
Alszok rá egyet hogy csak a rankedet hagyjam abba vagy a játékot is töröljem.(én egyszer törlök le egy játékot de az utána többet fel nem kerül)
Kész regényt lehetne írni a csatákról, játékosokról, sebzésekről, MM-ről stb de ezt inkább most kihagyom.
200 csata után még rank 4ben kell kínlódnom úgy hogy 10 rangnál kezdtem ?!(ráadásul néhány csatától eltekintve ált top1-3 vagyok azaz odateszem magam) na ne vicceljünk már, köszi wg ! részemről befejeztem.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.