Rangsorolt csaták / Ranked Battles

Több
8 éve 11 hónapja #10140 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Kérdés

Szete58 írta: Szigorúan a végeredmény szempontjából mindegy szerintem, h. elölről, lovagiasan szúrnak Beléd egy 30 centis konyhakést vagy sunyi módon hátulról... de nem is ez a lényeg... a lényeg, h. ha a lényegretörés mellé beszúrsz egy háromkarakteres pls-t, lehet, kevesebbet torpedóznak ki a későbbiekben... ;)

Leht be is volt írva, mert szokásom ezt beilleszteni a mondandóm elé időnként nem erre gondoltam mint sallang...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #10141 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Kérdés
Mai ranked -4 csillag egy két érdekes csata eredmény az 1. két képen az MM elosztása az érdeks:

Az utolsó csata:

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 11 hónapja geotigris9 által.

Több
8 éve 11 hónapja #10143 Írta: Cor7eZ87
Cor7eZ87 válaszolt a következő témában: Kérdés
Érdekes dolog ez a ranked. Rank 8-tól rank 2-ig végiggyalogoltam az Amagival, úgy, hogy 2 vagy 3 vesztett csata volt közben. Két napja rank 2-ben dekkolok, brutális vereségeket szenvedünk, sokszor úgy, hogy az ellen 1, max 2 hajót veszít.
Igazából nem idegesítem magam ezen, de kicsit bosszant, hogy az egyik nap 80-100-120k sebzéseket lövök, másik nap meg mindegy mit csinálok max 50k sebzés jön össze és az ellen csapat bedarál. Nem gondolnám, hogy ekkora különbség lenne az adott napok közötti teljesítményemben.

Nem adom fel, ha a fene fenét eszik is bejutok rank 1-be. :lol:
Sok sikert nektek is!
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
8 éve 11 hónapja #10151 Írta: Bivaly83
Bivaly83 válaszolt a következő témában: Kérdés
Egyetértek veled mikor elkezdtem 15röl zsinórban felballagtam 8ig két nap alatt aztán három napja csak vereség vereség hátán és igen ami meglepő hogy egyik nap beadja a citadellát is folyamatosan a másik nap tuti hogy még sima lövést sem ad. Én most 3 napja dekkolok a 10 ben és nem jutok előrébb egy tapodtat sem.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Cor7eZ87

Több
8 éve 11 hónapja #10165 Írta: Cor7eZ87
Cor7eZ87 válaszolt a következő témában: Kérdés
Tegnapi nap folyamán egyik csatában úgy esett, hogy teljesen oldalt voltam egy Myokoval kb 11 km-re (én ugye az Amagiban), lőttem egy full salvot, de közben figyeltem a harcteret, mert az ellen Tirpitz nyomult, egyszer utánanéztem a salvonak, de látom hogy a Myoko kifordul. Gondoltam, ez nem jött össze, erre dupla citadel.
Kövi csata, Atago 8 km-re teljesen oldalt vagyunk szekvenciálisan lőttem, 7 találat, ebből 3 a központi citadelbe ment, 2520+1260 sebzés.
Első csatában lemorzsoltuk őket, szinte esélyük sem volt, másodikban meg fordítva. Érdekes...

Több
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #10184 Írta: zstorok75
zstorok75 válaszolt a következő témában: Kérdés
Üdv Mindenkinek!

Sikerült elérnem a kitűzött célt a rangsorolt csatákban! :lol:
Nagyobb hajó nem lévén, cél a 10-es szint volt. ;)

Íme az utolsó csata eredménye... B)
Jó, izgi meccs volt... :cheer: (Nekem legalább is... B) )
(Ja! És az eredmény Prém, zászló és minden bónuszt adó dolog nélkül...)

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 11 hónapja zstorok75 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Benign_Wolf33, vcsaba1968

Oldalmegjelenítési idő: 0.322 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.