Rangsorolt csaták / Ranked Battles

Több
6 éve 10 hónapja #48817 Írta: Mydgard
Mydgard válaszolt a következő témában: Kérdés

Storm írta:

Mydgard írta:

Storm írta: Szerintem nekem elég volt ebből a szarból.
Nem akarok itt egy oldal káromkodást írni szóval itt hagyom ezt a videót.

Csata felénél el is süllyedt a tk miatt.
Gondolom mindenki kitalálja a végeredményt.
És itt a statja:
wows-numbers.com/player/503755004,atxako/

Ez itt pedig egy korábbi kör. Igen, egy stock NC.

Itt az a poén, hogy ő egy "jó" játékos.
Mindig meg tudnak lepni az emberek, hogy mennyire elképesztően buták tudnak lenni.

Stock hajok vannak + szurtak ma ki a tobbiek botot is R9-en, egyhelyben allt es random lovoldozott. Akkora makker volt, hogy meg igy is lehuztak masok eddig.

Ezert kene mar nagyon gyorsan elerni R5-ot, hatha ott javul a helyzet. :lol:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
6 éve 10 hónapja #48819 Írta: Storm
Storm válaszolt a következő témában: Kérdés

Mydgard írta:

Storm írta:

Mydgard írta:

És itt a statja:

Mindig meg tudnak lepni az emberek, hogy mennyire elképesztően buták tudnak lenni.

Stock hajok vannak + szurtak ma ki a tobbiek botot is R9-en, egyhelyben allt es random lovoldozott. Akkora makker volt, hogy meg igy is lehuztak masok eddig.

Ott attól félek, hogy jönnek az egoista barmok, akik aztán megmondják a magukét, ha elrontasz valamit. :woohoo:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Hipper23

Több
6 éve 10 hónapja #48820 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Kérdés

Storm írta: Ott attól félek, hogy jönnek az egoista barmok, akik aztán megmondják a magukét, ha elrontasz valamit. :woohoo:

Bar csak az lenne a legnagyobb bajom.
Nem pedig az olyanok mint a linkelt videoban. Es akkor meg van aki azt mondja csak es kizarolag rajtad vagy rajtam mulik elorehaladok-e.
Ha ezt valaki vegig uli R1ig, joetvagyat hozza. A csontvazad is elporlik mire R1 leszel.

Több
6 éve 10 hónapja #48826 Írta: Mydgard
Mydgard válaszolt a következő témában: Kérdés

Storm írta:

Mydgard írta:

Storm írta:

Mydgard írta:

És itt a statja:

Ott attól félek, hogy jönnek az egoista barmok, akik aztán megmondják a magukét, ha elrontasz valamit. :woohoo:

Legalabb van ami motivaljon: ne cseszd el. :lol:

Több
6 éve 10 hónapja #48840 Írta: Hipper23
Hipper23 válaszolt a következő témában: Kérdés

bontottcsirke írta:
Tízből kilencszer ha valaki külön megy annyit ér el, hogy random helyen fossá lövik vagy nem hal ugyan meg de teljesen haszontalan a csapat számára.

Az a nem mindegy, hogy milyen hajóval miért megy külön. Én Kageroval nyomom és rendszeresen elzavarom a csapatot az egyik capre, amíg a másikon többnyire sikerül hülyét csinálni az ellenfélből. Nyilván nem cappelni megyek, hanem cappet lassítani és spotolni meg befüstölt cappelőket kitorpedózni. Aztán futás. Ha megvan a 10-15 pont előny ebből mert hamarabb cappelünk máris nyugisabb a játék, persze pár forrófejű még el tudja cseszni mert nem bír nyugton maradni :)

Egy kitartó Benson vagy Loyang RDF-fel végzetes tud lenni, de hát ezt a kockázatot vállalni lehet.

Nyilván egy cirkálónak vagy BBnek egyedül mennie semmi értelme, akkor kár volt bejönnie csatába. Engem inkább az zavar, amikor értelmetlenül eldobják a hajójukat pl. DD mindenáron cappelni akar, vagy soxor látok radaros hajókat akik kilövetik magukat egy jó radar távolságért. Aztán azt is szeretem, amikor radaroznak, de esélyük sincs h rálássanak a célra... na persze majd a Kagero leágyúzza az ellent ;) (volt már rá példa, de azért inkább én süllyedek egy ágyúpárbajban egy Bensonnal)

A használhatatlan BBs játékosok meg hát sajnos járnak mivel egy kezdőbb játékos leginkább BB ül bele hátha nem hal meg hamar. Ezzel még semmi gond, de olyan pocsékul lőnek és választanak célpontot, hogy szinte semmi hasznuk. Ha legalább tankolnának orral, de általában oldalukat mutatják, mert muszáj minden toronnyal lőniük a melléket meg a lepattanókat :)

Eddig még csak 1 csatám volt egyébként, amelyik megközelítette egy kláncsata színvonalát és nagyon kiélezett élvezetes és taktikailag kiegyensúlyozott harcot hozott (mondjuk sárga meg zöld hajók voltak mindkét oldalon). Egyébként meg egy nyomjad majd csak meglesz egy idő után az a rank 1 játék ez.

Több
6 éve 10 hónapja - 6 éve 10 hónapja #48841 Írta: bontottcsirke
bontottcsirke válaszolt a következő témában: Kérdés

Hipper23 írta:

bontottcsirke írta:
Tízből kilencszer ha valaki külön megy annyit ér el, hogy random helyen fossá lövik vagy nem hal ugyan meg de teljesen haszontalan a csapat számára.

Az a nem mindegy, hogy milyen hajóval miért megy külön. Én Kageroval nyomom és rendszeresen elzavarom a csapatot az egyik capre, amíg a másikon többnyire sikerül hülyét csinálni az ellenfélből. Nyilván nem cappelni megyek, hanem cappet lassítani és spotolni meg befüstölt cappelőket kitorpedózni. Aztán futás. Ha megvan a 10-15 pont előny ebből mert hamarabb cappelünk máris nyugisabb a játék, persze pár forrófejű még el tudja cseszni mert nem bír nyugton maradni :)

Egy kitartó Benson vagy Loyang RDF-fel végzetes tud lenni, de hát ezt a kockázatot vállalni lehet.

Nyilván egy cirkálónak vagy BBnek egyedül mennie semmi értelme, akkor kár volt bejönnie csatába. Engem inkább az zavar, amikor értelmetlenül eldobják a hajójukat pl. DD mindenáron cappelni akar, vagy soxor látok radaros hajókat akik kilövetik magukat egy jó radar távolságért. Aztán azt is szeretem, amikor radaroznak, de esélyük sincs h rálássanak a célra... na persze majd a Kagero leágyúzza az ellent ;) (volt már rá példa, de azért inkább én süllyedek egy ágyúpárbajban egy Bensonnal)

A használhatatlan BBs játékosok meg hát sajnos járnak mivel egy kezdőbb játékos leginkább BB ül bele hátha nem hal meg hamar. Ezzel még semmi gond, de olyan pocsékul lőnek és választanak célpontot, hogy szinte semmi hasznuk. Ha legalább tankolnának orral, de általában oldalukat mutatják, mert muszáj minden toronnyal lőniük a melléket meg a lepattanókat :)

Eddig még csak 1 csatám volt egyébként, amelyik megközelítette egy kláncsata színvonalát és nagyon kiélezett élvezetes és taktikailag kiegyensúlyozott harcot hozott (mondjuk sárga meg zöld hajók voltak mindkét oldalon). Egyébként meg egy nyomjad majd csak meglesz egy idő után az a rank 1 játék ez.

Nyilván számít hogy mivel megy valaki külön. Az ilyen esetekre gondoltam elsősorban mint ez is:

Érdemes megnézni az NC taktikáját. a B-t már viszi is a loyang, el van vágva tőlünk, és még csak a csapit sem ölte meg.... Mondtuk neki többen is meccs elején hogy ne menjen arra egyedül. Egyedül ő halt meg, a többiekkel tudtuk egymást fedezni segíteni. Persze van olyan is mikor máshogy alakul de ha ezt egy BB adja elő akkor elég nagy az esély a bukásra.
Utolsó szerkesztés: 6 éve 10 hónapja bontottcsirke által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.337 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.