Rangsorolt csaták / Ranked Battles

Több
7 éve 9 hónapja #35919 Írta: Justice
Justice válaszolt a következő témában: Kérdés
Ma volt a csapatomban egy Fiji, aki nem is tudta, hogy van füstje, amit használhat és azt hogyan. Mindig érik meglepetések az embert...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 9 hónapja #35922 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Kérdés
Én befejeztem a ranked csatákat, meguntam a liftezés és azt, hogy rohadék a wg :evil: Sőt, most már 6-ról visszaestem 8-ra... nem fogok idegeskedni egy rohadék rendszer miatt, amely direkt nem enged tovább.

Mellékletek:

Több
7 éve 9 hónapja #35923 Írta: Novilol
Novilol válaszolt a következő témában: Kérdés

GaiusHun írta: Én befejeztem a ranked csatákat, meguntam a liftezés és azt, hogy rohadék a wg :evil: Sőt, most már 6-ról visszaestem 8-ra... nem fogok idegeskedni egy rohadék rendszer miatt, amely direkt nem enged tovább.

Engem még az is bosszant, hogy nincs arányban a befektetett energia a nyereséggel. Eléred a rank1-et, és utána az 5-ös meccsen (ami ahogy Imre írja elég gáz) legyél a top 2 xp szerzőben, és akkor kapsz egy ládát, amiben 99,9% hogy 4 zászló van...

Több
7 éve 9 hónapja #35929 Írta: Flaged
Flaged válaszolt a következő témában: Kérdés

GaiusHun írta: Én befejeztem a ranked csatákat, meguntam a liftezés és azt, hogy rohadék a wg :evil: Sőt, most már 6-ról visszaestem 8-ra... nem fogok idegeskedni egy rohadék rendszer miatt, amely direkt nem enged tovább.

Már én sem rankedezem.Nincs kedvem hetente új monitort,egeret,billentyűzetet venni.Kicsit drága mulatság lenne.

Több
7 éve 9 hónapja - 7 éve 9 hónapja #35932 Írta: Gibbonmaki
Gibbonmaki válaszolt a következő témában: Kérdés
Atya úúúúristen . ezt nézzétek meg hihetetlen
Utolsó szerkesztés: 7 éve 9 hónapja Gibbonmaki által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vcsaba1968, vonKurz, Szete58, Justice, DragonZ, Jaszon

Több
7 éve 9 hónapja #35946 Írta: Justice
Justice válaszolt a következő témában: Kérdés
Például ezért sem kell kilépni csatából, mert sosem tudni mikor van valaki 1, akiben megvan a tehetség 2, a szerencse és 3, rnGesus támogatása. Nem semmi csata volt.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vonKurz, Szete58, Gibbonmaki

Oldalmegjelenítési idő: 0.285 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.