Rangsorolt csaták / Ranked Battles

Több
7 éve 8 hónapja #36054 Írta: jkova62
jkova62 válaszolt a következő témában: Kérdés

VoiceOfTheVoiceless írta:

jkova62 írta: Sziasztok!

Figyeltétek már, hogy kb 30-35 emberke rankedezik. Legalábbis a csatára várakozók száma ennyit jelzett nekem tegnap délután folyamatosan. Ez létezhet, vagy félre értek valamit? 24 ezren voltak fenn, amikor játszottam, abból csak ennyien rankedeztek? Valamit nem jól értelmezek?

Biztos vagyok benne hogy többen játszanak egyszerre. Még szerintem éjszaka is. Az hogy mennyien várnak a sorban rankedre az pedig egy pillanatnyi érték, mert még akár több 10 meccs is kezdődhet vagy éppen zajlik abban a pillanatban.

Ok. Köszi. Akkor azt jelzi, hogy abban a pillanatban mikor rá nyomtam éppen mennyien várnak. Viszont akkor abból a 30-35 főből állítja össze a csapatokat is gondolom.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 8 hónapja #36055 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Kérdés

jkova62 írta: Akkor azt jelzi, hogy abban a pillanatban mikor rá nyomtam éppen mennyien várnak. Viszont akkor abból a 30-35 főből állítja össze a csapatokat is gondolom.

Csak akkor, hogyha abban a pillanatban már indul is a csata.

Több
7 éve 8 hónapja #36056 Írta: VoiceOfTheVoiceless
VoiceOfTheVoiceless válaszolt a következő témában: Kérdés
Így van. Általában a matchmaker is vár egy ideig, hogy azért balanszolt csapatok legyenek, bár nem mindig sikerül neki. Felsőbb ligába már csökkenni fog a népességszám, ott már gyakran ugyanazokkal az emberekkel kell lejátszani több csatát is.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
7 éve 8 hónapja - 7 éve 8 hónapja #36066 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Kérdés

jkova62 írta: Sziasztok!

Figyeltétek már, hogy kb 30-35 emberke rankedezik. Legalábbis a csatára várakozók száma ennyit jelzett nekem tegnap délután folyamatosan. Ez létezhet, vagy félre értek valamit? 24 ezren voltak fenn, amikor játszottam, abból csak ennyien rankedeztek? Valamit nem jól értelmezek?

Az a szám is érdekes egyébként... Super ligába várva egyedül voltam az aktívan várók közt, míg 24-40 elérhető játékost jelzett 30 percen át...
Ez alapján a második szám nem igazán bír igazság értékkel vagy valami egészen mást mutat...
Utolsó szerkesztés: 7 éve 8 hónapja ledgeri által.

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
7 éve 8 hónapja - 7 éve 8 hónapja #36076 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Kérdés
A kérdés az hol jársz.Egy 15-ös játékost nem rak össze egy 5-össel.
Utolsó szerkesztés: 7 éve 8 hónapja vcsaba1968 által.

Több
7 éve 8 hónapja #36077 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Kérdés

vcsaba1968 írta: A kérdés az hol jársz.Egy 15-ös játékost nem rak össze egy 5-össel.

Felesleges kérdést ne tegyünk fel: nem 5 vs 15 a szitu, ledgeri Kapitány Úr már bőven mínuszban van. :)
Szerintem simán azért számol annyit az MM, mert égen-földön nem talál olyan hajóst, aki jó eséllyel tudná süllyeszteni a ladikját... :P ;)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Jaszon

Oldalmegjelenítési idő: 0.313 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.