Visszanéztem a felvétel elejét. Elnézést, most csak arra volt időm.
Következőt tapasztaltam.
A T8 hordozó egy szép példát mutatott be a gyorsulásból támadásra. Ezt így csinálja lassan mindenki, aki kicsit foglalkozott a témakörrel. Készítettem néhány képet, azon majd elmagyarázom szerintem mi történt.
A hordozó kiszúrt magának és úgy látta, elég messze vannak mögötted a csatahajók és így megpróbált egy gyors rajtaütést.
Észlelted, hogy meg fog támadni, aktiváltad ezt az új, csodafegyvernek gondolt valamit. Eközben bizonyára elfeledkeztél a torpedó támadások alkalmából alkalmazott legelemibb szabályról.
Tanácsos lett volna a támadás irányába fordulni.
A Lexington végig vitte a támadást, miközben a légvédelmed aprította a gépeit.
Szépen látható, hogy az AI meg tudott birkózni a kísérő gépekkel, míg a gyors irányváltást, süllyedést végző gépekkel nem igazán.
A támadás rendben le zajlott, de láthatóan még nincs tisztában a CV játékos az előretartás mértékével, így elhibázta a dobás irányát és távolságát.
A maradék gépeket a gyengített oldalú cirkálód simán leszedte.
Itt a cirkáló kapitány hibázott, hogy nem fordult szembe a torpedó támadással szerintem. Nem rajta múlott, hogy nem volt találat.
Ha kicsit korábban és egy T10 Haku jött volna és te az oldalad mutatod, abból az irányból jött volna 10-12 torpedó is, darabja 9 ezres sebzéssel. Így szedtem ki egy Mushashi-t egy sorozattal. Robbant.
Megközelítés
Itt elkezdtél kifordulni, de már csak a támadó 3 gép maradt
Dobás pillanata. Kicsit előrébb kellett volna
Hát ezek elmentek.
A másik problémára, vagyis a rombolóra reagálva.
Szerintem keresi mindenki még a rombolók új taktikáját. Biztosan változtatni kell nekik is, ha maradnak a hordozók ebben a formában.
Találkoztam T7 és T9 párossal is. Torpedó és cirkáló párossal. Az volt a probléma, hogy mind a kettő füstölős volt.
Gyakorlatilag, nem lehetett velük mit kezdeni. Sokáig nem ülhettem ott a rajjal, ahol voltak, mert egyrészt így nekem nem lesz sebzésem, másrészt az ellenfél hordozója, gyakran letett a füst fölé egy vadászkíséretet. Úgy meg nem egészséges sokáig maradni.
Jó mélyen átjöttek a területünkre, mire egy szerencsés csatahajó kilőtte a cirkálót. Utána már könnyű dolog volt.
T9-nél hasonló volt a helyzet, annyi különbséggel, hogy a brit cirkálót senki nem lőtte ki. El is vesztettük azt a csatát.