Sok türelmet kívánok hozzá!
Mire meglesz a két T10 hordozó, a fejlesztők is kitalálják, mi legyen ezzel a hajó osztállyal.
Annak örülök, hogy legalább valakinek megy is a T8. Ma nem erőltettem őket. Eléggé lelomboz, mikor meglátom, hogy T10 csatában kettő!!! darab T8 hajó van és abból az egyik az enyém.
Grievous: Ha nem megy, nem kell erőltetni. Innen nézve kicsit sok volt az egymáshoz közeli hajó. Oda én nem viszem be a rajt, mert azonnal lelövik őket.
Érdemes kicsit számolgatni a hajóknál, mielőbb csatába viszed őket. Minden hordozónál kiírja, hogy egy-egy repülőgép, amit felkészítenek, mennyi időt vesz igénybe. A rakétás gép van kész a leghamarabb, a torpedós meg a leglassabban.
Kezdésből van talán másfél raj készen a fedélzeten minden géptípusból.
Ha az első rajt elviszed és mindet lelövik, akkor maradt egy fél rajod. Ezt vagy elviszed támadni, vagy malmozol.
Ha mind a három rajt lelőtték, és a fedélzeti tartalékot is, akkor gyakorlatilag a csata feléig nincs mivel támadni. Nagyobb rajoknál meg még hosszabb a várakozási idő. Pontos számokat fejből nem tudom, de érdemes ennek utána nézni.
Oda szerettem volna kilukadni, hogy igaz, végtelen számú repülőgép van, de olyan hosszú a felkészítési idejük, hogy a csata régen véget ér, mire érdemben bele tud a felelőtlen hordozó játékos ismét szólni a játékba.
Ezért javasolt a magányos célpontok támadása, valamint az egyszeri támadás, eltávolodás és visszarendelés. Könnyebb feltölteni őket, mint az egész rajt kivárni, míg előhozzák a tartalékot és felkészítik őket.