Szívesen!
Szerintem, a Hakuryu T10 hordozót láthattad. Annak a fejlesztett torpedó vető raja képes 8 km hatótávolságú torpedót szállítani és használni. Kb onnan oldja az első készlet torpedóit, ahol fel spottolódik. Gyakorlott játékos olyan 14-15 km távolságra támadó alakzatba viszi a rajt, 8 km-n vagy előtte old - Figyelem !!- lehet hogy még le is lassít kicsit, mert azt is lehet, majd oldja a következőt, és így tovább. Mire közvetlen közel ér, eldobta a falkányi torpedót. Mi előtt kilőnék a gépeit, nyom egy F-t és máris biztonságban van a teljes raja. Sőt egy része már talán vissza is ért a hordozóra. Nincs más dolga, mit újra ugyan ezt eljátszani. Nagyjából így történnek a 300-500 K-s sebzések.
A kapitányi skill is ezért más a japán hordozón, mint az amerikain. Kár lenne a nagy hatótávolságú torpedót megrövidíteni kis sebesség növelés miatt.
Persze ezt a trükköt csak a japán hordozó tudja. Ő sem sokáig. Pánikszerű sebességgel közelít a hotfix. Nem lepődnék meg, ha már csütörtökön javításra kerülne.
E mellett bizonyára kicsit lejjebb tekerik még a hordozók paramétereit, mert sok panasz érkezett.
Jelenleg a T4-T6 hordozók alig használhatóak, sebzést keveset osztanak, stb.
T8 jó lenne,kifejezetten a Saipan-t kedveltem meg, de sajnos nagyon sokszor kerülnek T9-T10 csatába. Itt elsősorban spottolásra alkalmas. Nagyon kivételes esetben használható eredményesen magasabb szintű hajók ellen. Itt különösen fontos, hogy egyedüli célpontot támadjunk és nagy sebességgel, egyetlen rácsapást tudunk kivitelezni. Utána azonnal visszarendelni őket a veszteségek csökkentése miatt.
A T10 mind a két ágról jól használható, erős hajók. Ha javítják a japán hordozót és változik ismét az légvédelem a hajókon, akkor nem tudom, milyenek lesznek.
Most a Hakuryu olyan mint egy szamuráj kard. Vékony, nagyon erős, akit kinéz magának, annak annyi is volt a játék. Volt, hogy Mushashit szemből kicsaptam torpedókkal. Biztos vagyok benne, hogy nem kedvelte meg a játékstílusomat.
A Midway inkább buzogány. Ütni-vágni keli mindenkit, aki szembe jön. Mindegy neki, ki az. Jól bírja a gyűrődést. Volt hogy egyedül maradtam egy rombolóval. A túl oldalon maradt két hordozó, két csatahajó sérülten, meg egy cirkáló épen, egészségesen. A végén nyertünk és egy hordozó maradt odaát, de csak azért, mert nem értem oda a bombázó rajjal.
Téma zárolva.