Prémium csatahajók

Több
8 éve 10 hónapja #11482 Írta: G4RWIN
G4RWIN válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Köszönöm, a jókívánságokat! Kreditszerzés szempontából tervezem a prem hajó vásárlást. Tudom, hogy fejlődni kell.. Zöme játékos már lassan ~egy éve nyomatja. WoT-ot meguntam elég hamar, ez a játékteknika jobban megfogott. A szintrehozást már elkezdtem egész nap videókat nézek, azokban csak úgy áramlik az infó.
Ph3lan és társaik, illetve van jópár külföldi kolléga is akik darálják a játékbeli informaciokat.

Minden kezdet nehéz!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 10 hónapja #11485 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Lássuk csak, Atatgo. Tier 8 premium CA.
Ebben a tierben ha kilönek -ha nyersz is- simán belefuthatsz egy minusz kredites csatába premium elöfizetési napok alatt is.
Ha vesztesz és kilöttek akkor ami biztos az a minimum -70000 kredit ami a kilött hajó javítási költsége. És még a felhasznált löszerek meg egyebek is tetézik a számlát. Ha löttél is jó párat akkor egy minimum -80000 kredit.

Ha eljutottál egy cirkálóval legalább 6-os szintig akkor vegyél Atago-t. Megéri az árát ha van rá nem sajnált pénzed. Feltéve ha tudsz vele játszani.
Addig is egy Murmansk jobban megérheti ha már premiu hajót akarsz venni.
De ha már Murmansk akkor meg nem is kell premium csak egy Omaha teljesen kifejlesztve. :)
T5-ben ha van pár találatod már nem lehetsz minuszos. De t7-töl lehet.

Kist tier kis pofon. Nagy tier nagy pofon.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: sandorati

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #11486 Írta: zstorok75
zstorok75 válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók

G4RWIN írta: ...
Kreditszerzés szempontából tervezem a prem hajó vásárlást.
...

Ha kreditszerzés a cél, akkor a prém acc-ot javaslom, nem a prém hajót, elsőnek!
A videók nézése jó, az olvasás jó, de egyik sem pótolja a személyes tapasztalatot, amit az egymás utáni szinteken való átjutással szerzel! Mások a csaták alacsony(I-III), közepes (IV-VII), és magas (VIII-X) szinteken. És ezt még halmozza az is, hogy a különböző osztályokon belül is vannak eltérések a különböző szinteken.

Ha most, 34 csatával a hátad mögött, egy T8-as csatába kerülsz, olyan gyorsan radíroznak le a pályáról, hogy még a hajód nevét sem lesz időd kimondani. És nem hiszem, hogy ez okozna örömet neked. (A csapattársaidnak biztosan nem…)
És egy ilyen kör a TIRPITZ-el vagy ATAGO-val, eléggé mínuszos lenne, ami azt hozná, hogy az eddig megkeresett kreditjeid, husss. Nincs több meccs! Ezért megint csak a kisebb osztályokkal kellene játszanod, amíg nem tudod kifizetni az említett hajók javítását.

Nekem eddig csak prém accom volt, és nem voltak "anyagi" gondjaim a játékban, még úgy sem, hogy nem tartozom a jó játékosok közé! (Értsd, ami kell az adott hajóra meg tudom venni már kezdéskor, még úgy is, hogy egyszerre több hajót fejlesztek...)

Kb. 700 csata után jutottam el oda, hogy van némi fogalmam róla, hogy melyik hajótípus és játékmód tetszik, és ezért melyik prémium hajót vegyem meg, mert gyűlt annyi tapasztalat, hogy tudom mi az, ami szórakoztat, mivel vagyok eredményes, mi fekszik, és MIVEL TUDOK HASZNOS TAGJA LENNI A CSAPATNAK!
(A végét nem véletlenül emeltem ki...)

Engem is csábít az ATAGO és a Blyskavica is nagyon, de egyenlőre nemet mondok rájuk, mert ezekkel a hajóosztályokkal nincs kellő tapasztalatom azokhoz a szintű csatákhoz, amiben azok játszanak. Ergo most csak több bosszúságot okoznának, mint örömet, illetve nem is tudnám, hogyan használjam őket JÓL. (Valószínűleg, több kreditet vinnének, mint hoznának…)

Persze ez csak az én véleményem…
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja zstorok75 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: sandorati

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #11488 Írta: sandorati
sandorati válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók

zstorok75 írta:

G4RWIN írta: ...
Kreditszerzés szempontából tervezem a prem hajó vásárlást.
...

Nekem eddig csak prém accom volt, és nem voltak "anyagi" gondjaim a játékban, még úgy sem, hogy nem tartozom a jó játékosok közé!

Zstorok!... ugye ezt most viccnek szántad ??? ;) :P

még hogy Te nem vagy jó játékos !!! :ohmy: :blink: ;)

amúgy minden szavad igaz... én gyakorlatilag több mint 1100 csatát nyomtam le co-opban, direkt a tanulás miatt.... :silly:
nagyjából 700-750 csata után vettem meg az Atago-t, nem sokkal előtte a Murmansk-ot...
coop-ban tanultam meg a hajók tulajdonságait, jöttem rá, hogy cirkáló-párti vagyok, a lövés-pontosságot, torpedókkal célba találni, stb. egyszóval mindent, ami a random világához kell...
coopban "farmoltam ki" a jelenlegi összes kikötőben található hajómat, köztük a 8-as Mogami-t is, szóval ott is lehet jó, farmolós köröket menni, a sok-sok bukta elkerülésével... :lol:

én azt mondom, hogy türelem-türelem-türelem, semmiféleképp ne 8-as prémmel kezdj G4RWIN, óriási a bukta meccs utáni kreditvesztés... és csak az ideget szüli benned...

Bízz a jótanácsokban!!! ;)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja sandorati által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: zstorok75, G4RWIN

Több
8 éve 10 hónapja #11489 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Ha több kredit akarsz akkor valóvan premium account hajó helyett. 5-6-os tierig biztosan egész jó kis pluszt szedsz vele össze.
De tényleg magadnak teszel szivességet ha kivársz amíg ráéreztél.
Mert ebben a játékban a pay-to-win forma sem jelentinazt, hogy minél többet költöttél annál jobb, erösebb leszel. Csak WG-nek lesz több pénze te meg szitkozódol, hogy pedig te még fizetsz is.

Tapasztalatból mondjuk neked ezeket. :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: sandorati, G4RWIN

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #11490 Írta: Benign_Wolf33
Benign_Wolf33 válaszolt a következő témában: Prémium csatahajók
Myoko stat

G4RWIN írta: Komoly és mért nem lehet megvenni :D ha mar felnyomom dubloon-sal a szamlam.

Atagot erdemes megvenni vajon?

Én buff előtt próbáltam és határozottan jobban tetszett a kis kaliberű Mogami, és bár azóta nem próbáltam, de szerintem a Mogaminál nem lett jobb a buff után sem, valamint nála a Mogami élvezetesebb hajó is. A Kutozovban láttam papírforma szerint fantáziát, de a Mogaminál az se jobb, így biztos nem adok ki az oroszért 19 ezret. Most február végéig lehet kihívásban ARP Myokot szerezni, ingyenes prémiumhajó, ugyanaz mint a Myoko csak nem japán kapitánnyal és Tier VII-ben a Myoko a legjobb cirkáló.
Persze amit kérdeztél, arra szinte csak szubjektíven lehet válaszolni.
Ez már objektív:
Atago stat
Myoko stat
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja Benign_Wolf33 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: sandorati, G4RWIN

Oldalmegjelenítési idő: 0.250 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.