Szia KimiFan!
Megvettem a Mikhail Kutusov nevű remekművet!
Ajánlom figyelmébe mindenkinek, aki ilyen osztályú hajót keres, vagy szeretne. Íme néhány tény...
1.
Viszonylag kicsik az ágyúi és nem sebeznek rendesen: Ezekkel az ágyukkal nagyon szépeket lehet ám lőni.
Az átlag sebzésem egy sorozatból 4000-5210-ig megy. Ha meg megy a citadella...Nincs kérdés! Egyik csatában egy Fullos Clevleand-et 3 salvóból lehoztam, mig Én 2860-at sebződttem.
2.
Kicsi a lő-távja: Igaz, de ezt a kapitányi skillel tökéletesen lehet orvosolni.
3.
Drága a fenntartása: A hajó teljes költsége 70000 kredit, plusz a kilőtt löszerek ezt az összeget röhögve megkeresi a hajó még akkor is ha semmit, de! Tényleg semmit sem csinálsz a csatában. Ha rendesen játszol vele és egy átlagos kört mész semmi szorzo, meg zászló meg kutyafüle akkor a bevételi oldal a levonások útán is lazán elérheti a 200000 kreditet.
Egyszóval: A hajó borsos árát leszámítva egy nagyon könnyen és jól játszható hajó birtokába kerülsz, amivel lehet nagyokat játszani és nagyokat alakítani. Természetesen a hajó típusát szemelőt tartva és annak megfelelő stratégiát alkalmazva, felejthetetlen pillanatokat fog okozni. Sokkal nagyobb élmény mint az Admiral Hipper! (Ment is a levesbe a Hipper. A felhalmozott XP-ből meg jöhet a Roon! Így tulajdonképpen két igazi vadállat hajót sikerült szerezni.