Kedves Justice!
Sajnálattal hallom, hogy nem fekszik neked a Bayern.
Én csak az elején nem kedveltem azt a a hajót, mégpedig azért mert addig teljesen másként gondolkodtam a német csatahajó ágról. Úgy gondoltam, hogy azokkal is úgy kell játszani mint a többivel, távolabbról csúzlizgatni.
A Bayern tanított meg arra, hogy ezekkel a hajókkal bátrabban kell játszani. Közelebb kell menni az ellenfélhez mert ott érzik jól magukat. Kis lő távokon. Olyankor nagyon jól lehet használni a páncéljukat. Persze itt egy kisebb hiba is durvább következményekkel járhat, de mindenképpen élvezetesebb.
Szerintem a Bayern az egyik legjobb német csatahajó, legalább is az elődeihez képest, feltétlenül. Rá kell érezni a közelharc ritmusára. Ehhez sajnos kicsit bátrabbnak kell lenni.
Ha kicsit rágyúrsz a másodlagos lövegekre, akkor szépen lehet vele osztani, és a páncélja is meglehetősen erős. Én kedvelem a New Mexico-t, de szerintem egy jó játékos kezében egy Bayern veszélyesebb tud lenni. Kisebb távon biztos.
A Gneisenau valóban jó hajó, de ha nem kedvelted a Bayernt, valószínűleg a Gneise sem fog akkora pluszt jelenteni mint amekkorát vársz tőle.
Félelmetesen jók a másodlagosai. De ehhez benne kell lenni a az ellenfél képében.
És akkor még nem is beszéltünk a torpedókról.
Az, amit meg a Cleveland-ről említettél, nem meglepő. Néha, szerintem mindenkinek meggyűlik vele a baja. Főleg, jó kezekben tudja az embert kiidegelni az a hajó, amikor jól forgatják.
A másik, hogy 10 Km-ről is csak 1 találja el a célpontot, az nem a hajó hibája. Szimplán RNG-nek hívják.
leopardusz írta: ...
Ja, vele lett meg a Bismarck, milyen felszerelések kellenek rá?
Bár mi, ami a másodlagosokat és az AA-t erősíti...
Közelharcban, gyilkos az a hajó...