A Bayernhez.
Távol álljon tőlem a tanácsadás, mert nem vagyok jó játékos. De elmondom az én tapasztalatomat. Ahogy itt már többen is leírták - akik jobban értenek hozzá - a Bayern nem egy távolból csúzlizgatós hajó. Lehet vele, csak nem sok haszna van. Egész nyugodtan közelebb lehet menni vele és akkor osztja a 9-13 ezres sebzéseket. A Gneisenaut is oldalba lehet szúrni vele, ha adja, akkor 12 ezer száll el belőle. (ki van próbálva többször is) Oldalát nem egészséges mutogatni, de tetszik amikor bőszen lőnek a cirkálók és döng a páncél, a HP meg marad. Sőt nagyobb hajók lövedékei is kárba mennek, ha forgatod. Talán az lehet a kulcs, hogy amíg az ellenfél a nagy lő távúval messzi célpontot néz, illetve lő, közelre nem figyel. Ekkor kiúszol egy sziget mögül a közelében, és úgy oldalba inzultálod, hogy fél percig a saját ágyúdörgését sem hallja. A HP mutatója meg az orrától a feléig kifehéredik!
Én még csak 50 csatát mentem vele
, de egy ideje már elég jól érzem, tudom hová lő, hová fordul. S hogy mennyire veszélyes - én legalább is - azon mértem le, hogy ha a csatában valahol az elején vagy rangsorolva, a tapasztaltabb CV használók feltétlen elsőnek keresnek meg.
De mint mondottam nem vagyok jó játékos és ezzel a hajóval keveset is mentem. De az elején én sem szerettem és itt a srácok segítettek néhány tanáccsal. Hasznos volt.