Német csatahajók

Több
8 éve 4 hete #28049 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Német csatahajók
A König tényleg frankó, Szete bátyóval szakaszoltam tegnap, ott is hozta a formáját.
a Bayern is jónak ígérkezik.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 3 hete #28182 Írta: metalrobi
metalrobi válaszolt a következő témában: Német csatahajók
3k HP-m maradt, ezért rammoltam a New Yorkot :D

Mellékletek:

Több
8 éve 3 hete #28187 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Gnei-vel mi a megfelelő taktika a képességei kihasználásához? Ma sikerült valahogy összelőnöm 80k-t vele toposként, csak az eddigi hajók se voltak az én stílusomhoz ideálisak (amcsi gun érzés...). Legalább gyors karcsú, viszonylag jól néz ki, habár a repcsi érdekes helyre rakták, a prémen meg ha jól látta felül kapott katapultot.

Több
8 éve 3 hete - 8 éve 3 hete #28291 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Eddigi legjobb köröm a Friedrichel :

E csata ellenére szenvedek vele erősen.... :angry:
Top csapatom volt :

Tirpitzet azért megettem a végén(1vs1-ben), annak ellenére hogy minkét oldalról indított torpikat, a kép érdekessége a másodlagosak :lol: :

Úgy látszik 10 m-ről nem igazán jók... (ugyanis ennyiről lőttük egymást a tirpitzel :) )
Utolsó szerkesztés: 8 éve 3 hete PzPuma által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Benign_Wolf33

Több
8 éve 3 hete #28414 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Gnei-jel még nem barátkoztam meg, tegnap megvettem rá a meglévő kevés creditből a B testet, majd most gyűjtők a motorra. De elégé meglepett, hogy ez tudott citadellát lőni a 2 t8-as bb-nek :O

Hát, az armor ok, hogy van, de nekem valahogy az ágyúk megölik ezeket a hajókat, lehet megszoktam a pontos ágyúkat és ezért nem érzem ezeket (amcsi bb-kkel egy ideje nem mentem)
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: llw99

Több
8 éve 3 hete - 8 éve 3 hete #28423 Írta: Ghostsaker
Ghostsaker válaszolt a következő témában: Német csatahajók

Grievous írta: Gnei-vel mi a megfelelő taktika a képességei kihasználásához? Ma sikerült valahogy összelőnöm 80k-t vele toposként, csak az eddigi hajók se voltak az én stílusomhoz ideálisak (amcsi gun érzés...). Legalább gyors karcsú, viszonylag jól néz ki, habár a repcsi érdekes helyre rakták, a prémen meg ha jól látta felül kapott katapultot.

Majdnem mint a Scharnhorst-val :woohoo: :whistle: :pinch: , na jó viccet félre téve íme egy vidijóó

Nálam a szögelés, a másodlagosra hegyezés (mint minden jó német BB :evil: ) és persze Fortuna áldása is kell.

Ágyúkra kitérve, mivel majdhogynem olyanok ,mint a Tirpitz/Bismarck ágyúi, azaz jófajta német "krupptechnik" :woohoo: gyorsak a lövedékek, néha még nekem is sikerül elélőni rendesen a célpontnak....
Utolsó szerkesztés: 8 éve 3 hete Ghostsaker által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.290 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.