Német csatahajók

Több
8 éve 1 hónapja #27694 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Német csatahajók
jah mégse olyan rossz ez a König. ha a végén nem bambulok el a romboló felé, még jobb is lehett volna...

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 1 hónapja #27699 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Naugyehogyugye? :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: BigaC

Több
8 éve 1 hónapja #27700 Írta: Tromcika
Tromcika válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Nekem van sajnos bayern. Az MM katasztrófális. Eddig 10 kör. Nem mentem még olyan csatát ahol a hajók fele saját tier lett volna. De ha ez nem lenne elég az ágyú szórása iszonyatosan nagy. Volt olyan sorozatlövés, ahol nem talált egy lövedék sem. A sebzése annyira RNG hogy nem tudok elég közel menni a könighez ami 1 tierrel alacsonyabb, hogy 2k-nál többet sebezzek.
Mit kezdjek ezzel a rakás sz....-al? A könig után ez annyira rossz, hogy napokig nem fogok vele menni..

Több
8 éve 1 hónapja #27704 Írta: WolfHU
WolfHU válaszolt a következő témában: Német csatahajók

Tromcika írta: Nekem van sajnos bayern. Az MM katasztrófális. Eddig 10 kör. Nem mentem még olyan csatát ahol a hajók fele saját tier lett volna. De ha ez nem lenne elég az ágyú szórása iszonyatosan nagy. Volt olyan sorozatlövés, ahol nem talált egy lövedék sem. A sebzése annyira RNG hogy nem tudok elég közel menni a könighez ami 1 tierrel alacsonyabb, hogy 2k-nál többet sebezzek.
Mit kezdjek ezzel a rakás sz....-al? A könig után ez annyira rossz, hogy napokig nem fogok vele menni..

Nem értem mi lehet nálad a baj... Nekem tökéletesen működik. Lehet adni vele szépen a citadellákat.
Meg vetted hozzá az equipmenteket? Ott van olyan ami csökkenti a szórást.

Több
8 éve 1 hónapja #27708 Írta: Ghostsaker
Ghostsaker válaszolt a következő témában: Német csatahajók
A Bayern teljesen jó, ahogy írják, osztja a citadellákat, és azért közelhercban sem utolsó, Warspite 10 km-en belül 8-as salvokkal csak 2-3k sebzést osztott, míg a Bayern a Warspite-nak 8-12k-t salvonként.....
Rankedben több Bayern-nel találkoztam, mint addig amíg megvolt.

Több
8 éve 1 hónapja #27711 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Én bayernnel ugy vagyok, hogy átlagban valahol 40-60k-t tudok sebezni és ennyi volt a meccs a lőtáv, a viszonylagos pontatlanság (célzási pontatlanságot is ideveszem most) és a sebessége miatt. Van, hogy van 80-100k sebzésem, de ez nem 3 csatánként van :huh:

DE szépen, komótos tempóval haladok t7 felé, másra is kell az xp.

Oldalmegjelenítési idő: 0.270 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.