Német csatahajók

Több
8 éve 1 hónapja #27726 Írta: Tromcika
Tromcika válaszolt a következő témában: Német csatahajók
sikerült elszenvedni odáig, hogy mindent kihúztam. Az eredmény, ugyanolyan remek MM ahol én vagyok a legkissebb tier mind a csatahajó mind a cirkáló osztályban a csaták kb 90%-ban. Ahogy eddig eljutottam összesen 3 citadellát lőttem. Engem úgy sebez az egy osztállyal felettem lévő csatahajó, hogy 30k sebzést ver rám. Én ráfordulok az oldalára, 2,4k sebzés. Szóval tudnék nagyon magyaros véleményt írni..
Kicsit sem jó hajó. Valóban papíron közelharcban gyilok, és a saját tiert agyonvágja messziről is (megfelelő RNG mellet), hiába a felszerelés és a skillek. De nem tudok odáig eljutni, hogy közelharcot nyomjak, mert az első sorozat amit kapok az elviszi a HP több mint 2/3-t.

Őszintén remélem, hogy más élvezi vele a játékot.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 1 hónapja #27732 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Az nem lehetséges, hogy a hajót rosszul pozicionálod? és e miatt az oldalába kapod az áldást? Én nem tapasztaltam ezt amit írsz csak ezért bátorkodtam megkérdezni.

Több
8 éve 1 hónapja #27733 Írta: WolfHU
WolfHU válaszolt a következő témában: Német csatahajók

Kzoli írta: Az nem lehetséges, hogy a hajót rosszul pozicionálod? és e miatt az oldalába kapod az áldást? Én nem tapasztaltam ezt amit írsz csak ezért bátorkodtam megkérdezni.

Én sem tapasztaltam hasonlótse.

Több
8 éve 1 hónapja - 8 éve 1 hónapja #27736 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Tromcika. ha látsz bent valakit, írj rá, s menjél vele szakaszt, van itt pár ember, aki meg tudja mutatni, mit köllene másként csinálnod vele.

Amit én mindenkinek tanácsolnék WoWS-ban, az az udvariasság: tessék mindenkit előreengedni!
Utolsó szerkesztés: 8 éve 1 hónapja Szete58 által.

Több
8 éve 1 hónapja #27741 Írta: Tromcika
Tromcika válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Valóban van olyan, hogy az oldalát sorozzák meg, de eddig nem volt komolyabb sérülés ebből. Ha féloldalasan megyek hogy tudjam az összes tornyot használni akkor van ez. Az első két sorozatot lepattintja, elég jó hang kíséretében :cheer: . A 3. vagy a 4. sorozat ad ilyen 30k körüli sebzést.
Igyekszem tanulni a fellehető videókból, de nem úgy érzem, hogy rajtam múlna az, hogy ekkor találatokat kapok.. Ennél optimálisabban befordulást nem tudok. Igyekszem majd legközelebb lefényképezni a jelenséget.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
8 éve 1 hónapja #27777 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Gondolom kb addigra elbizod magad és megmutatod a teljes oldalad :silly: . mindenképp rosszul pozicionálod, ha távolról akkor maflázsokat szoktál kapni... Szóval, jobban tartsd a távolságot, a szöget.
Kell használni a jobb egérgombot, a távcsövezés közben ki-kijönni s körülnézni h ki az, aki salvót indit ránk... főleg csatahajókat figyelni.

Oldalmegjelenítési idő: 0.283 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.