- Köszönetek: 1654
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
leopardusz írta: na igen, a szokásos, h a kedvencet meg akarjuk tartani. Mit gondoltok, melyik lesz-lehet majd annyira jó, h érdemes lesz megtartani? 5-6-7-8-as?
Nézd meg mit süllyesztettem az első és eddig egyetlen csatámban a Zaoval,így duplán örülök.Grievous írta: Jézus, ma találkoztam t9-es német bb-kkel, valaki írta, hogy tegnap t10-essel is találkozott. Valakiknek votl pár fölös free xp-je...
Én meg mentem 2 kört ezzel a tier4-es Kaiserrel, de jézusom...
Ok, stock, a kapitánnak is kellett xp átképzés miatt, de:
1. csata: 80k damage, bukta
2. csata: győzelem, 36k damage
Ezzel mivel kéne lőni? AP-val elég keveset sebez néha, ilt mintha elég lassú lenne a lövedék. Nem akartam sok free xp-t rákölteni, de lőtávot és a B testet kihúztam.
James Onedin írta:
Nézd meg mit süllyesztettem az első és eddig egyetlen csatámban a Zaoval,így duplán örülök.Grievous írta: Jézus, ma találkoztam t9-es német bb-kkel, valaki írta, hogy tegnap t10-essel is találkozott. Valakiknek votl pár fölös free xp-je...
Én meg mentem 2 kört ezzel a tier4-es Kaiserrel, de jézusom...
Ok, stock, a kapitánnak is kellett xp átképzés miatt, de:
1. csata: 80k damage, bukta
2. csata: győzelem, 36k damage
Ezzel mivel kéne lőni? AP-val elég keveset sebez néha, ilt mintha elég lassú lenne a lövedék. Nem akartam sok free xp-t rákölteni, de lőtávot és a B testet kihúztam.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.