- Köszönetek: 1488
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Grievous írta: Lehet használni creditet is, ha megfelel, hogy nem azonnal 100%-osak a skilljei , főleg most az xp plusszal
leopardusz írta: szerintem mg ujra félreértetted
Nem a Tirpitz kapitányát teszed bele a német csatahajókba, hanem forditva, a német csatahajó ág kapitányait használod majd a Tirpitzben
Megveszed a 3as szintűt, veszel bele egy kapitányt, kigyűjtöd az xpt a 4esre, eladod a hármast, megveszed a 4est , s a 3as kapitányát átképzed a négyesre. S amig nem fehérek a skilljei, addig beteszed a Tirpitzbe, mert ott alapból fehérek lesznek, aktivak.
S igy tovább, ahogy haladsz felfelé az ágon, mindig viszed magaddal a kapitányt, átképzed a második módszerrel, h ne használj rá aranyat, s a Tirpiccben kifehérited.
Ettől föggetlenül, amikor a Tirpiccel akarsz menni, egyszerüen beleteszed az aktuális német csatahajó kapitányt. Vagy akár az aktuális német cirkáló kapitányt.
tehát a Tirpitznek saját kapitánya nem lesz!!
NA, ennél részletesebben már nem tudtam, de nyugodtan szólj, ha valami még mindig nem tiszta xDD
pkrusi írta: nah így már stim
szóval akkor nekem a fasza tirpitzt kapitány bele kell baszni majd t4be, kimaxolni arannyal és onnantól meg jön az amit mondtál?
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.