Német csatahajók

Több
8 éve 3 hónapja #24935 Írta: pkrusi
pkrusi válaszolt a következő témában: Német csatahajók

leopardusz írta:

Mydgard írta: Csao!

Igy hogy le van ertekelve, megvettem ma a Tirpitzet. Tudnatok adni tippeket
- upgradekre?
- kapitany skillekre?

Koszi!

Szerintem külön kapitányt ne tegyél a Tirpitzre, hanem a német csatahajó ág kapitányait használd benne. Na meg a német cirkáló kapitányokat is átképezheted benne, amikor kell ;) .

tehát a tirputz legényemet t3tól már rakjam bele, függetlenül attól hogy nem lesznek aktívak a skillek? mert aranyat nem fogok mindig rákölteni...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 3 hónapja #24936 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Német csatahajók

pkrusi írta:

leopardusz írta:

Mydgard írta: Csao!

Igy hogy le van ertekelve, megvettem ma a Tirpitzet. Tudnatok adni tippeket
- upgradekre?
- kapitany skillekre?

Koszi!

Szerintem külön kapitányt ne tegyél a Tirpitzre, hanem a német csatahajó ág kapitányait használd benne. Na meg a német cirkáló kapitányokat is átképezheted benne, amikor kell ;) .

tehát a tirputz legényemet t3tól már rakjam bele, függetlenül attól hogy nem lesznek aktívak a skillek? mert aranyat nem fogok mindig rákölteni...

Azért van a Tirpitz hogy ki fehérítsd a kapitányt.Igaza van az előttem szólónak.Ne legyen külön kapitányod hozzá.

Több
8 éve 3 hónapja #24937 Írta: pkrusi
ezt értem James, de minden egyes tier ugrással kezdődik elölről a költés hogy százas legyen... vagy nem?xD

Több
8 éve 3 hónapja #24938 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Én Tier h hétig szerettem volna megcsinálni az most megvan most pihi vele megy tovább a Dimitri írány a Moszkva.

Több
8 éve 3 hónapja #24939 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Német csatahajók
szerintem mg ujra félreértetted :lol:
Nem a Tirpitz kapitányát teszed bele a német csatahajókba, hanem forditva, a német csatahajó ág kapitányait használod majd a Tirpitzben ;)
Megveszed a 3as szintűt, veszel bele egy kapitányt, kigyűjtöd az xpt a 4esre, eladod a hármast, megveszed a 4est :P , s a 3as kapitányát átképzed a négyesre. S amig nem fehérek a skilljei, addig beteszed a Tirpitzbe, mert ott alapból fehérek lesznek, aktivak.
S igy tovább, ahogy haladsz felfelé az ágon, mindig viszed magaddal a kapitányt, átképzed a második módszerrel, h ne használj rá aranyat, s a Tirpiccben kifehérited.
Ettől föggetlenül, amikor a Tirpiccel akarsz menni, egyszerüen beleteszed az aktuális német csatahajó kapitányt. Vagy akár az aktuális német cirkáló kapitányt.
tehát a Tirpitznek saját kapitánya nem lesz!!

NA, ennél részletesebben már nem tudtam, de nyugodtan szólj, ha valami még mindig nem tiszta xDD
A következő felhasználók mondtak köszönetet: pkrusi

Több
8 éve 3 hónapja #24940 Írta: pkrusi
nah így már stim :love:

szóval akkor nekem a fasza tirpitzt kapitány bele kell baszni majd t4be, kimaxolni arannyal és onnantól meg jön az amit mondtál?

Oldalmegjelenítési idő: 0.280 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.