Német csatahajók

Több
7 éve 4 hónapja #40618 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Német csatahajók

SeahawkHUN írta: Bannolják a zavaró progi miatt erre felrakja az célzás segítőt! Na szép :D

Grat!!!! ;)

Tisztelt szakasztárs!

Mint az az ön számára is minden bizonnyal ismeretes, egy ilyen vagy hasonló, megnyilatkozás után egyetlen szót szokás mondani. Mivel azonban én vélhetőleg kultúr ember vagyok ezt ide nem írom le.

Mindazon által tisztelettel megjegyezném " menjen maga a fenébe" :) :silly: :P
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, llw99, Jaszon

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 4 hónapja #40620 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Német csatahajók

Kzoli írta:

SeahawkHUN írta: Bannolják a zavaró progi miatt erre felrakja az célzás segítőt! Na szép :D

Grat!!!! ;)

Tisztelt szakasztárs!

Mint az az ön számára is minden bizonnyal ismeretes, egy ilyen vagy hasonló, megnyilatkozás után egyetlen szót szokás mondani. Mivel azonban én vélhetőleg kultúr ember vagyok ezt ide nem írom le.

Mindazon által tisztelettel megjegyezném " menjen maga a fenébe" :) :silly: :P

Ja, mert az az egy szó legalább kettő, és aztat leírni meg lusta vagyol, mi?! :P :whistle:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Kzoli

Több
7 éve 4 hónapja #40621 Írta: Szete58

Mydgard írta: Ezzel a builddel 2 problema van:
- tenyleg oda kell menni 10.6 km-en belulre, ergo teged is szetb*asznak, nem ervenyesul a 12 db 420-as ereje biztonsagos tavolsagbol.
- ha normalisan csinalod 3 db negyes (manual + secondary lotav + inertia), 1 db harmas, 1 db kettes es 2 db egyes skill fer el. Nekem az Inertia skill miatt az adrenalin rushrol es a basic of surv6ivabilityrol kene lemondanom es egy plusz repcsit kapnek. Igy max egy probat er meg.

Eltérően látom piczinyt... nem köll odamenni: az a tapasztalatom, hogy előbb-utóbb úgyis feljönnek azok a tehenek a dombra... az első csatámban egy Bismarck megtalált, elég kulturált adok-kapok kerekedett ki belőle, 102 másodlagos találatot kapott... ha fönt van az IFHE, ő csobban előbb.

Több
7 éve 4 hónapja #40622 Írta: Mydgard
Mydgard válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Ki fogom probalni a 10-esen, mivel nemsokara ket 19-es kapitanyom is lesz. Azert az adrenalin rush szinten odaver (az alap kettes skill a toronyforgas), mert ha pl. 50% hp-n vagy, ami cirka 50 ezer, tehat meg boven tudsz ugykodni, 10%-kal gyorsabban tolt a main es a secondary is. Es ez csak gyorsul lefele. Ezenkivul kapsz -15% fire es flooding javitast. Haaat nehez dontes. Latni kell majd statisztikaban, hogy jelenik meg atlagsebzesben a 2 buildnel.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
7 éve 4 hónapja #40623 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Végül is érdemes megpróbálni, s menni 100 100 meccset mind2vel.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
7 éve 4 hónapja #40630 Írta: Szete58

leopardusz írta: Végül is érdemes megpróbálni, s menni 100 100 meccset mind2vel.

Ugyanez jutott eszembe nekem is: először a tíz-tíz, aztán rájöttem, hogy az picziny minta, mondom, legyen inkább száz! :)

Oldalmegjelenítési idő: 0.284 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.