- Köszönetek: 18
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Wiggin írta: ...mi befolyásolja azt, hogy amikor befogom a célt, legyen az csatahajó, vagy cirkáló, esetleg űrsiló, akkor az sokszor hipp hopp, egyszer csak eltűnik, és mire újra látható lesz, kilométerekkel arrább van, más irányba haladva. Ez random megy mindenkinek az álcázás miatt, és mások engem is látnak eltűnni, vagy valahol ki kell ezt fejleszteni?
Wiggin írta: ...célzás.
Azt kitapasztaltam, hogy az egyes hajóosztályoknál mennyit kell ráhagyni, hogy el is találjam az ellent, és amikor a célkeresztem vízszintes részével párhuzamosan halad az enemy, akkor jól ki is sikerül gyújtani, viszont ha már közeledik, vagy távolodik, akkor már ritkán sikerül eltalálni. Van erre valami taktika?
Wiggin írta: Az utolsó kérdés (ami most eszemben van) az pedig az, hogy általánosságban van rá valami "szabály" hogy cirkálókhoz, csatahajókhoz stb. milyen lövedéket használjunk?
vcsaba1968 írta: Robira mindennel HEha van lehetöség.Én a csatahajoknál nem szoktam váltani de sokan szeretnek mostanság HE-vel löni.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.