Japán csatahajók

Több
9 éve 2 hónapja #5552 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Nem rossz ez a Fuso. Igaz még össze kell szoknunk, de határozottan nem rossz.

Kapitányi skilleket tudnátok mondani a japán ágra (akár hajókra lebontva is). Szeretném összefésülni a sajátommal, hogy tuti legyen. :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 2 hónapja #5553 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Japán csatahajók

Doktoruur írta: Nem rossz ez a Fuso. Igaz még össze kell szoknunk, de határozottan nem rossz.

Kapitányi skilleket tudnátok mondani a japán ágra (akár hajókra lebontva is). Szeretném összefésülni a sajátommal, hogy tuti legyen. :)

hát, Fusonál vagyok én is, de igazából nem hiszem, hogy a japán/amerikai skillek közt nagy különbség lenne.
lássa ha lövik, lássa ha látják - romboló/torpedó veszély,több javítási lehetőség, kevésbé gyulladjon ki, és ha mégis, az hamarabb legyen eloltva :)
talán a négyes skillen lehet tűnődni, de az erősebb légvédelem szerintem csatahajónak nagyon jó, és ez nem változik attól, hogy alapban van-e rajta légvédelem, mint az amikon, vagy csak jelképes, mint a japánon...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Doktoruur

Több
9 éve 2 hónapja #5567 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
I came back B)

Jó egy hónap után első csata: a nagy részén nem is csináltam semmit, északról indultam, szinte mindenki a nagy nyílt víz felé, én, isokaze és egy omaha mentünk jobbra, csak 2 dd volt (iso és mine), de azért bb-vel nem akartam rájuk menni... (azért sikerült sebezni és egyiket kilőni. Majd Fuso ellen bázisánál. Sikerült egy citadellát lőnöm neki :silly: Majd középen vissza a bázisunkra, majd Aoba-ba citadellát lőttem, végül leloptam a killt B) Elégé vissza kell rázódnom egyetem mellett erre.

Több
9 éve 2 hónapja #5584 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Japán csatahajók

Grievous írta: I came back B)

Jó egy hónap után első csata: a nagy részén nem is csináltam semmit, északról indultam, szinte mindenki a nagy nyílt víz felé, én, isokaze és egy omaha mentünk jobbra, csak 2 dd volt (iso és mine), de azért bb-vel nem akartam rájuk menni... (azért sikerült sebezni és egyiket kilőni. Majd Fuso ellen bázisánál. Sikerült egy citadellát lőnöm neki :silly: Majd középen vissza a bázisunkra, majd Aoba-ba citadellát lőttem, végül leloptam a killt B) Elégé vissza kell rázódnom egyetem mellett erre.

Szépen ossza a citadellát valóban. Én 18 km-ről vertem 2 salvoval kettőt egy NY-ba. Szegény, azt se tudta merre forduljon.... :evil:

Több
9 éve 2 hónapja #5589 Írta: Grievous
Phydalynál vagy Baronnál láttam a múltkor, hogy Nagatot 40-50k hp-ról szedte le egy salvoval, 2-3 citadella volt :evil:

Több
9 éve 2 hónapja #5689 Írta: Grievous
Fuso:

Mutsut kilövöm, látom, hogy jönnek a torpedók, de azt nem, hogy mi merre menne, 57k hp-ról lementem 8-10k-ra....

Clevelandnek orrán lőttem citadellát, ok. Fusonak volt egy citadella, aki a pálya szélén haladt, harmadik meg passz honnan van, talán Aoba-tól.

Oldalmegjelenítési idő: 0.296 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.