Japán csatahajók

Több
9 éve 2 hónapja #6077 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Japán csatahajók

Davidhun43 írta: Egy kérdés a Fuso jól használható? Mert ez lenne az első hatos hajóm :P

Szerintem jó hajó,de ha teheted az oldalát ne mutasd.Az ágyúk jók,képes 20 km-ről is citadellát lőni az ellenfélnek. :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 2 hónapja #6079 Írta: Nasgotrah
Nasgotrah válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Én is most fogom EU szerveren újra megszerezni még 10k hiányzik hozzá. Imádtam a másik szerveren is . Pontosság az alapból kell rá. De egy becélzó lövés után a maradék öt ágyú már szépen tud tarolni. Jól forog. Jó a légvédelme. Én személy szerint nagyon szerettem.

Több
9 éve 2 hónapja #6080 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Kb egy Kongou 6 toronnyal :P

Oldala minden hajónak érzékeny, így, ha lehet, döntve legyen az őt lövő csatahajó felé, hogy ne legyen túl sok esélye citadellára (azért így is tud, ha pl ágyúnál találja el a lövedék és az rng segít neki).
A stock Fuso kicsit borzadály lesz, ahogy írták itt is, de testcserével, ami talán az elsődleges mind közül, úgy már normálisabb lőtávolsággal (19km?) lesz a 13(?) helyett. Utána talán motor és majd a lőtáv növelés 22km-re, majd 75k xp a Nagatora B)

Több
9 éve 2 hónapja #6081 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Japán csatahajók

Davidhun43 írta: Egy kérdés a Fuso jól használható? Mert ez lenne az első hatos hajóm :P

Kicsit szeszélyes a lelkem (mi más lenne a Hölgy :) ), de összességében nagyon jó hajó.

Több
9 éve 2 hónapja #6123 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
129k sebzéses Fuso kör:

Végén volt egy stock kongou, gondoltam hamar szétszedem. Ja, első lövedékek alig sebeztek, majd kaptam egy citadellát. 2 ágyú betöltött, ő is kapta :evil: Csak a hordozó torpedókat is küldöt közben... Legalább 11k hp-val túléltem a dolgot.

Több
9 éve 1 hónapja #6246 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Üdv Urak!Amagi-ja van valakinek?Az előbb (süllyedésem után:-)) figyeltem egyet.Romboló ellen harcolt közelről.Nagyon gyorsan tüzelt.Ennyire jó a másodlagos fegyverzete???
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Tzimisce

Oldalmegjelenítési idő: 0.263 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.