- Köszönetek: 1328
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
GaiusHun írta: apapocak, 5 amcsiban 4-5, japóban 4. tierben kell farmolni. Az 1-3. tier nem keres annyit ez alól az anyahajó és a romboló kivétel mindkettő genya gép .. ők később is farmolnak bár a romboló játékost többre becsülöm ...
A japókat pontosság tekintetében nerfelték, nagyon .... nem értem az okot, miközben az amcsikat buffolták.... aki volt zárt bétás, jól tudja mit jelentett amcsi csatahajóval lőni...
Nasgotrah írta: Hát ezzel azért vitatkoznék. A legnagyobb gamerek ha csak wow-ot vagy diablo -t nézek mint korea és japán játékosok közül kerülnek ki.
Diablo 3-ban is pl csak nekik fizetős részeket tettek bele mert őket le lehet húzni mert a mindenük a játék.
Én nem érzem jobbnak az amcsi hajókat a japánokénál szerintem játékosa válogatja hogy mire érez rá és mit visz jobban. Vannak nagyon béna amcsik is hiába a nagy hajó.
Meg addig amíg az amerikai lehet megveszi pénzért a dolgokat addig a távol keleti meg mint az őrült hajszolja a dicsőséget.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.