Amerikai csatahajók

Több
8 éve 5 hónapja #22365 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
A lőtávnövelő azért kötelező rá...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 5 hónapja #22370 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
14.9 az alap, nem? Én azt cseréltem le elsőként, lőtávnövelő eszközt vettem rá elsőként, majd a modult is lecseréltem, 19km már barátibb, Amaginak is annyi van :silly:

Végre 100-as a kapitány, remélem a toronyforgás javulni fog, az is lassú, ahogy maga a hajó is :D (most van rajta 7k xp, max a C test felébe költök free-t)
Huh, az ágyúhoz nagyon hozzá kell szokni, kicsit máshogy kell vele céloznom, mint japánnal :D

Több
8 éve 5 hónapja #22565 Írta: Grievous
Tegnap megvettem rá a B testet (2k freet azért beleöltem).

Eddig a tapasztalatom a hajóról:
Hát, a gun tűrhető kategória (megnéztem Fusou és Amagi értékeit, jobb lett volna, ah nem tettem volna, Nagatoét nem néztem, mert nincs bent a kikötőmben, de gondolom pár méternyi szórással még az is jobb), de ez a sebesség, pardon, gyalogtempó.
New MExicoval nem éreztem ekkora hátrányt, mint ezzel, talán mert a clevelandek talán nem okoztak akkora gondot, mint coloradonak a t8-as ca-k, amikkel sokszor találkozok (az orosz prém főleg). Ha az egyik oldalon vagyok, ami elesik, akkor vége a csatámnak, mert ez tipikus heavy tank, nem megy sehova se egy parc alatt :D

Ma volt egy 20k sebzéses buktám ,meg egy 130k sebzéses győzelmem (kb 330k sebzés votl egy afk colorado az ellen bázisánál)

Várom a C test, hogy milyen lesz, de AA és másodlagosban nincs nagy eltérés ,de legalább eltűnik az a ronda torony végleg a hajóról
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: BigaC

Több
8 éve 5 hónapja #22567 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
ez nagyon szép eredmény a Colo-val :)
amúgy megéri hajtani, mert az NC pöpec kis hajó/még jobbat fogsz vele menni.

Több
8 éve 5 hónapja #22575 Írta: Grievous
Eddig meccsek alapján nekem a sebzés valahova 20k és 60k közé esik, szóval vagy sikerül sebezni normálisan, vagy nem :D

Tudom, hogy gyorsabb, meg talán az ágyúja is jobb, egyedül az a gond azzal, hogy elégé citadella érzékeny, ahogy látom (ma is lőttem egyet Amagival). Habár ez a japán ágra is igaz, és nem t8-tól.

Napi szorzókkal egy idő után csak meglesz :silly:

Több
8 éve 5 hónapja #22586 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
nekem még nem lőttek NC-re citadellát (de másiknak már lőttem), mert úgy játszok vele, mint a Tirpitz-el, incoming fire fent és forgolódok. aki egyenes vonalban nyugodtan halad vele, az magára vessen :)

Oldalmegjelenítési idő: 0.300 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.