Amerikai csatahajók

Több
8 éve 5 hónapja #22341 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Sziasztok? Coloradohoz tudtok ajánlani valami stratégiát, hogy hogyan érdemes használni? Lőtáv kifejlesztve, motort free-ből kihúztam, kapitánynak kell még néhány csata ,hogy rendben legyen, de amilyen jó volt az első meccsem, úgy ment le a kedvem a továbbiakban, amcsi lévén lassú, de rosszabb, mint számítottam ,a torony se gyorsabb, az ágyúk szokásos sörétes, t8-ban kellemes, mikor a sebességem miatt engem lő az ellen, szerencsére cv még nem ragadt rám az alaptest okán.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 5 hónapja #22344 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
csak a c testel lesz az igazi

Több
8 éve 5 hónapja #22347 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
messziről amit még tudok, megsorozok vele, de igazán 15km és alatt fog lőni, nagyon jó a páncélja, ha jók az esélyek nyugodtan menj bele közelharcba, próbálj szögben maradni, akkor nagyon sokáig kihúzza. C testtel a légvédelme is elég jó. de őszintén szólva annyira nem hiányzik, 110K volt vele a rekordom, aminél többet még a Mex-el is lőttem.

Több
8 éve 5 hónapja #22350 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
A közelharc a Mexicoval is ment, kicsit jobban bírja, mint a japán ág, ott amaginál tartok még (110k xp van most azon)

Légvédelmet néztem, B-nél lesz már valami, de eddig a pár meccs alatt nem igen kaptam légi támadást, mint ma amagival (taiho szépen adta az ívet....)

Majd kihúzom valahogy, kb annyi free xp-m van, hogy a B testet kifejlesszem, de ezért kéne xp későbbiekre is.

Több
8 éve 5 hónapja #22357 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Nem kell a freet belenyomni, nem olyan gyakori a CV... B)

Több
8 éve 5 hónapja #22360 Írta: Justice
Justice válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Mex nagyon bejött, tuti nem adom el és túlzottan Coloradora sem vágyom, jól elvagyok most. 55 a légvédelmem, még 40 000 xp és 65 lesz a légvédelme, amivel elég nyugodtan lehet cv jelenlét esetén is hajókázni. A lőtáv ami elég aggasztó, azért az a 14.9km nem valami nagy, de jó a páncélja és aki lőtávba kerül az imádkozhat B) Viszont ha randomban rossz irányba indulok el vagy "csodálatos" cirkálókat és rombolókat kapok magam mellé, akkor a sebessége és a lőtáv miatt eléggé meg van lőve az ember fia, főleg ha nem vagyok top tier. Legutóbb Coloradót sebeztem egy salvóval 25 000-rel, ami boldogsághormont termelt nagyon is :silly:

Oldalmegjelenítési idő: 0.276 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.