Amerikai csatahajók

Több
9 éve 5 hónapja #8023 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Doktoruur mivel lehet megnézni a visszajátszásokat?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 5 hónapja #8024 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Ugyan úgy meg tudod nézni, mint a WoT-ban.

Ha még nincs társítva a letöltött replay file, akkor társítsd a WorldOfWarships.exe-vel

Több
9 éve 5 hónapja #8037 Írta: sgt_dog
Köszi szépen Trucker39,sikerült:)

Szép kör volt grat:)Messzire nem pontatlan egy kicsit?Néha a hajamat tépném,ha lenne, olyanokat lő:)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Doktoruur

Több
9 éve 5 hónapja #8063 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók

sgt_dog írta: Köszi szépen Trucker39,sikerült:)

Szép kör volt grat:)Messzire nem pontatlan egy kicsit?Néha a hajamat tépném,ha lenne, olyanokat lő:)

Nagyon pontatlan(nekem) a Carolina. Sajnos nem csak messzire. :( Néha összejön egy 80-90-105k dmg kör, de az ritka. Amagi, N.Mexico, Szép Asszony. Ezekkel simán vállaltam a cirkálókat is, mindegy mennyire voltak/vannak messze. De ezzel....

Több
9 éve 5 hónapja #8064 Írta: sgt_dog
Az előbb is csak karcolgatta a Tirpitz-edet,már amikor sikerült eltalálni :silly:
Utólagos engedelmeddel :) :

Csata végén vettem észre,hogy te voltál a kapitány,már nem volt időm köszönni sem:) jó gagyi kör volt,már a csapatom részéről:) én birka is jól kisodródtam szélre,ti meg szépen foglaltatok,későn indultam resetelni...Te legalább szép kört futottál:)
Ma 6 csata vegyesen a Carolinával,Mexicoval...6 bukta :angry: de legalább 2 izgalmas volt..

Több
9 éve 5 hónapja #8071 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók

sgt_dog írta: Az előbb is csak karcolgatta a Tirpitz-edet,már amikor sikerült eltalálni :silly:
Utólagos engedelmeddel :) :

Csata végén vettem észre,hogy te voltál a kapitány,már nem volt időm köszönni sem:) jó gagyi kör volt,már a csapatom részéről:) én birka is jól kisodródtam szélre,ti meg szépen foglaltatok,későn indultam resetelni...Te legalább szép kört futottál:)
Ma 6 csata vegyesen a Carolinával,Mexicoval...6 bukta :angry: de legalább 2 izgalmas volt..

Uhh bocsi, de nem vettelek észre. Ez volt a cél. Tudtam, hogy az A nem lesz a miénk, de azt találtam ki, hogy addig késleltetem a foglalást, ameddig csak tudom. Az meg már csak hab volt a tortán, hogy legalább négy hajó figyelmét kötöttem le. Jó meccs volt, tetszett. Főleg az első sorozatom, amikor a Pepsi ment is a levesbe 17km-ről, full hp-val. :evil:

Oldalmegjelenítési idő: 0.280 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.