Amerikai csatahajók

Több
7 éve 9 hónapja #33712 Írta: kosa78
kosa78 válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
MALACCCCCCCCCC 8 c-vel :woohoo:
100 év múlva újra sikerül :cheer:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 9 hónapja #33729 Írta: Norbee82
Norbee82 válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Tudom, a kínai újév, meg b@szott mákos vagyok.... De ez Colorado csak jó

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Justice

Több
7 éve 9 hónapja #33730 Írta: chapo990
chapo990 válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Szép..
Nem tudom, én hányni tudnék tőle.. néha megfordul a fejemben, hogy előveszem, jó lenne kihúzni az NC-t, de miatta nyergeltem ár a német bb-kre, annyira rossznak találtam Újmex után.

Több
7 éve 9 hónapja #33758 Írta: reveszlaci
reveszlaci válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
szerintem ved elö colorádot ujra,nem rosz az,,de utána Nc egy álom lesz,,föleg ha megfelelöen felszereled,B test lapátátfordulás stb :pinch: :pinch: :pinch: :pinch: :pinch: iowa se rossz csak batár nagy,,,montana-t viszont már megbántam hogy kihuztam,,nem a hajóval van a gond az szupi,,de kb 1% van rá hogy normális csapatban légy,,tegnapi Montana eredmény 20 mecs 18 vereség...enyire béna fasz nem lehetek csak hülye hogy a 10 ik után is folytatam, minusz 2 milla jahuuuuu hogy dögöltem volna meg mikor beleültem el is adom a pixbe ,nem érdekel

Több
7 éve 9 hónapja #33763 Írta: chapo990
chapo990 válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Igen, én is ezzel bíztatom magam, de nekem kínszenvedés az a ladik, sztem sokkal rosszabb még az újmexnél is, ami azért elég nagy szégyen, 20ezer xp-t összekínlódtam vele, aztán hagytam a francba, érdekes módon németeknél a gneisével észre se vettem, freexpvel már simán mehetne a bismarck, pedig azzal is volt azért jópár bukó meccsem. Mindegy, egyszer talán rászánom majd magam újra :sick: B)

Több
7 éve 9 hónapja #33774 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Nekem NC-vel eddig nem sok bajom van, csak a szokásos: pontatlan az ágyú néha, és a páncélja oldalról 0 (ha két oldalt van ellen, közel azonos időben lőnek, mindkettő bb, döntsem el, hogy kifelé fordulók? :silly: )

Oldalmegjelenítési idő: 0.259 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.