- Köszönetek: 1602
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Grievous írta: Amerikai hajókon van értelme a manual targetnek? Én nem raktam fel, elsősorban ponthiány miatt, de inkább AA-ra raktam (rakhattam volna álcára is NC-nél, de nem én lennék ha arra raknék BB kapitánynál)
a 2x 20% nem össze adódik hanem alap 6km -hez,mivel enyi amcsi max alap,elsötöl lesz 7,2km másodikkal 8,4km tehát a második 20% nem a 7,2km re fog menni,,,hanem az is a 6km hez,így nem kapod meg a teáltalad várt töbletet ,de az ugyis csak pár méter lenne igaz németeknek sokkal nagyobb a másodlagos lötávja,,de légvédelemben amcsik a legjobbak,,talán ez kárpótólkosa78 írta: Az új frissítés óta annyi a kurva cv mint égen a csillag. de tény az tény az amcsi hajókat kerülik egészen a végéig, így én is a másodlagosokra tettem a hangsúlyt.
De valamit nem értek. A dokkban kiírja hogy a másodlagos pl 7 km a lőtáv. Ráteszem a másodlagos lőtáv modult meg a kapitány skillt és a csatában ha rányomok a H-ra kiírja hogy 7,5 km. hogy a fasz....ba van ez, amikor 20%+20% kellene növekedne.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.