Amerikai csatahajók

Több
7 éve 10 hónapja #33455 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Amcsi csatahajókra, NC, Iowa, mehet ugyanaz a build? Melyik sorból mit érdemes rájuk tenni?
4.ből álca, másodlagos, kézi másodlagos, légvédelem ?? 3.ből suprintendent, BasicFT, BoSurvability? :unsure:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 10 hónapja - 7 éve 10 hónapja #33488 Írta: reveszlaci
reveszlaci válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
100 as légvédelem,,hehe felém se jönnek repülök,,csata elött cv lecsekkolja hajókat listábol,,max utoljára hagy :pinch:
ui: leopardusz -nak,,,kézi 4 skillt semmi képpen ne tegyél rá felesleges,,inkább tüzoltást :pinch:
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 7 éve 10 hónapja reveszlaci által.

Több
7 éve 10 hónapja #33492 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
145 rewards? Mit csináltál, pontosabban mit nem csináltál te? :P

Csak én nem rakok álcát bb-re? Jó, NC-nek jó az álcája, de inkább a másodlagos/aa range növelőt raktam fel 4. sorból

Mellékletek:

Több
7 éve 10 hónapja #33498 Írta: reveszlaci

Grievous írta: 145 rewards? Mit csináltál, pontosabban mit nem csináltál te? :P

Csak én nem rakok álcát bb-re? Jó, NC-nek jó az álcája, de inkább a másodlagos/aa range növelőt raktam fel 4. sorból

nem csináltam sok küldit mert sokat ismételtem pinek miatt és azt nem számolta,,convoj utolsót meg nemtudtam befejezni nincs tírpíz-em :huh:

Több
7 éve 10 hónapja #33503 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Én az utolsó konvojos részből csak a 10k alap xp-set icsnáltam, mert adott fél milla creditet, tirpitz nélkól flejtős volt a dolog :dry:
De az előtte való, SPee festés is csak arra jó, hogy villogj: "megcsináltam, na látod, látod?" XD

Több
7 éve 10 hónapja #33507 Írta: reveszlaci

Grievous írta: Én az utolsó konvojos részből csak a 10k alap xp-set icsnáltam, mert adott fél milla creditet, tirpitz nélkól flejtős volt a dolog :dry:
De az előtte való, SPee festés is csak arra jó, hogy villogj: "megcsináltam, na látod, látod?" XD

gondolom a carolinád evvel a csöcsös kapitánnyal felturbózva sokkal jobb,,,baj van legénységnek kidobja a didkó-it és jöhet a csata :pinch: :pinch: :pinch: :pinch: :pinch:

Oldalmegjelenítési idő: 0.285 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.