- Köszönetek: 1602
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
na jól van ne hasonlítsd már 9-es hajót 10 esekhez,,iowa-t yamato-hoz stb,,nekem igen is nagyon ffekszik már az iowa,persze hogy nem kell oldalát mutatni,,és ugyanugy lövi citadellát többi 9 es bb-nek,,nehezen índult elején sokat szidtam de faxán begyakoroltam és tuti,ha egyszerre oda adnák a német és a japán 9 est érte akkor se adnám oda,nemsokára meglesz Monta,,na az lesz az ígaziKzoli írta:
reveszlaci írta:
én is csak akkor tudtam meg ill mondták mikor megvettem 5 másodpercet lefarag a B- test lapátátfordulás,és rárakod fejlesztésnél a -20% ost , 15 sec lessz az átfordulás,és nem lomha szar a leg gyorsabb bb-k egyike,ha nemtetszik add el és sok másban is királykosa78 írta: Már régen voltam a forumon ezért bocsi mindenkitől.
Az első kérdésem azoktól akinek megvan az Iowa. Miért érdemes kifejleszteni és felrakni rá a Iowa B hajótestet 60000 xp-ért és 5 milláért? Megnéztem semmivel nem ad többet, de lehet hogy tévedek.
1 Ez egy úszó lomha teknő aminek 24 km vagy több a lőtávja. ezt kell kihasználni ill. szemből nagyon nehéz átlőni kivéve ha én játszom vele:).
2. Sokszor látta, az elrettentő erejét egy csatában mikor képes volt egy oldalt feltartani, igaz szerintem a játékosok gyökerek voltak.
3. Alapból is a legjobb az AA védelme ezért én nem is nagyon tolom, inkább a másodlagos fegyvereket toltam fel, mivel a cv-k arány elenyésző manapság. Sokszor húz ki a szarból.
Sok másban király csodát ne várj tőle!! Nekem mindhárom megvan van összehasonlítási alapom. A Választófejedelem és a Yamato is kemény ellenfél neki. Nem fog fölényt adni neked a játékban. Egy figyelmetlen pillanat, és megy is a citadel neki akár hármasával is!
Elkeserítelek nagyon nem mondható el róla, hogy a legjobb!!!!! Egyszerűen nincs legjobb csak jó játékos van aki jól játszik egy hajóval és ebben a tierben nincs bocsánat a hibázást keményen büntetik.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.