- Köszönetek: 1602
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
amikor szembemész az íowa-dal kiszemelt célpontnak de ha mással mész akkor is,,és közben olyan helyzetbe hozod magad hogy távolabb jobra balra csatahajók vannak és ha megfordulnál akkor mindenkép oldaladat mutatnád valamelyiknek és a tapasztalt elenfelek csak ezt várják,ugyhogy bízonyos esetben csak a folyamatos elöre hátra mozgás segít hátha adíg megérkeznek segíteni bajtársak,,akik tolatnak szerintem ezért csinálják ök is,de elfelejtik hogy nem egyfolytában hátra kell csak menniJustice írta:
Dewri írta: Valami baj van a Missourival, vagy csak minden Missouri tulaj retardált? Ma akármikor jöttek szembe (2x minimum), mindig álltak/tolattak... Ezt a Dunkerque szokta MINDIG csinálni, de ott érthető, mert elöl van 2 tornya és kész, tehát nyilván nem kezd bele közelharcba, mert ha fordulni kell, akkor vége is (nem is értem ki vesz valódi pénzért akkora fost...). De a Missouri???? Mikor berakja tier7 hajók ellen top csatahajónak és akkor ácsorog, meg tolat??? Komolyan ezért vette meg valaki????
Iowa és Izumo tulajok is ugyanezt csinálják. Beállnak egy irányra, majd tolatnak, közben leégetik őket, oldalról megtorpedózzák stb. Persze lehet, hogy ezek a hajók csak erre jók.
Dewri írta: Valami baj van a Missourival, vagy csak minden Missouri tulaj retardált? Ma akármikor jöttek szembe (2x minimum), mindig álltak/tolattak... Ezt a Dunkerque szokta MINDIG csinálni, de ott érthető, mert elöl van 2 tornya és kész, tehát nyilván nem kezd bele közelharcba, mert ha fordulni kell, akkor vége is (nem is értem ki vesz valódi pénzért akkora fost...). De a Missouri???? Mikor berakja tier7 hajók ellen top csatahajónak és akkor ácsorog, meg tolat??? Komolyan ezért vette meg valaki????
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.