Mikor megláttam, hogy akciózva vannak az amerikai hajók, nagyon megörültem, aztán dühöngtem egy sort
. De csak azért is megvettem a második generációs csillagrombolómat is, igaz a 15 % akció nélkül. Ezzel pedig Steve is hadrendbe állt, így nem kell többet irodai munkával törődnie
.
Első köröm meglepően jól sikerült, bár a North Carolinával igyekszem közelharcot vívni, itt próbáltam hanyagolni, mert még alap a hajó és nem akartam egyből nullázni a költségvetést, de nem jött össze. Viszont meglepően jól muzsikált a gyors csatahajó. A Roon nem velem volt elfoglalva és a csapattársnak próbáltam segíteni, de végül én kaptam ki. Ezután pedig egy kicsit bepánikoltam, mert 3 km-re megközelített egy Montana, egy Izumo és egy Dimitri Domskoi trió. Meglepő módon csak az orosz hagyta el a csatateret, amin én is meglepődtem. De nagyon
!
Szeretnék tanácson kérni az alkalmazandó felszerelésekre és képességekre. Én felszerelésre 1. Főfegyverzet 1. számú modifikációját, 2. pasz, 3. lehet, hogy szórás csökkentés jó lenne, bár nem olyan vészes, mint az elődé, 4+5 kárelhárítás 1+2 modifikációja és 6. látótáv növelő felszerelésre gondoltam.