- Köszönetek: 490
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
James Onedin írta: Én éppen a Yorck eladásán gondolkodom,nekem se jön be.Azon az ágon szerintem a Königsberg a legjobb,igazi kis vadállat.
A szeretet az meg van,az ismeret biztosan hiányos. De lehet hogy tényleg én vagyok a h@lye hozzá,valahogy nem érzem....vonKurz írta:
James Onedin írta: Én éppen a Yorck eladásán gondolkodom,nekem se jön be.Azon az ágon szerintem a Königsberg a legjobb,igazi kis vadállat.
tier7-n nagyon jó kis cucc a Yorck, az előre 6km-s torpedóval, nagyon nagyon jo kis cucc, ágyúját is szeretem, kicsit féltem tőle, de nagyon bejött, Pensacola sokkal gyengébb, 16km spot távolság, omg
Hipper még stock, idágig tetszik nagyon egyébként, erre már nem kell expert marksman, nagyon jól forog a torony, és pontos az ágyú is...
pedig még csak 16km a lőtáv is...
a Roonra gyurok amugy, mert ott meg durva tűzerőt érzek nagyon...
mindenesetre szükséges a Yorckhoz is a cirkáló harcmodor ismerete és szeretete. ha ez megvan, okés a dolog
vcsaba1968 írta: A Yorckhoz anyit ,hogy nem látom hogy tele lenne bármelyik topik is az eredményeivel ,videoival vagy replayokkal.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.