Német cirkálók

Több
8 éve 8 hónapja #15603 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Én éppen a Yorck eladásán gondolkodom,nekem se jön be.Azon az ágon szerintem a Königsberg a legjobb,igazi kis vadállat. :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 8 hónapja #15608 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Német csatahajók

James Onedin írta: Én éppen a Yorck eladásán gondolkodom,nekem se jön be.Azon az ágon szerintem a Königsberg a legjobb,igazi kis vadállat. :)

tier7-n nagyon jó kis cucc a Yorck, az előre 6km-s torpedóval, nagyon nagyon jo kis cucc, ágyúját is szeretem, kicsit féltem tőle, de nagyon bejött, Pensacola sokkal gyengébb, 16km spot távolság, omg :)

Hipper még stock, idágig tetszik nagyon egyébként, erre már nem kell expert marksman, nagyon jól forog a torony, és pontos az ágyú is...
pedig még csak 16km a lőtáv is...

a Roonra gyurok amugy, mert ott meg durva tűzerőt érzek nagyon...

mindenesetre szükséges a Yorckhoz is a cirkáló harcmodor ismerete és szeretete. ha ez megvan, okés a dolog :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gizmo

Több
8 éve 8 hónapja #15618 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Német csatahajók
nálam az a baj, hogy a Pensacolával nagyon sokat mentem, elég jól ismerem, most is vele és a Kamikaze-vel megyek kill-t gyűjteni, mert ezek biztosan szállítják. sokszor lebecsülik, mert olyan fürgén lehet vele játszani, és nagyokat csíp. a HP skill-el 39K a HP-m, ami sokszor nagy előny. persze nehéz volt a Pensacolával is az ismerkedés, valószínű a Yorck-al is hasonlóan lesz :) a cirkálókban én már túl nagy különbségeket nem látok Tier 6 felett, egyedül talán a Des Moines tűzgyorsaságát szeretném még megtapasztalni :)
a Yorck torpedóját már majdnem sikerült használnom végjátékban, de mire becsapódtak volna, vége lett a játéknak és nekem is :D
az ARP Myoko hátrafele torpedóival viszont már találtam, szégyen a futás, de hasznosból különösen hasznos lett...

Több
8 éve 8 hónapja #15621 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Német csatahajók

vonKurz írta:

James Onedin írta: Én éppen a Yorck eladásán gondolkodom,nekem se jön be.Azon az ágon szerintem a Königsberg a legjobb,igazi kis vadállat. :)

tier7-n nagyon jó kis cucc a Yorck, az előre 6km-s torpedóval, nagyon nagyon jo kis cucc, ágyúját is szeretem, kicsit féltem tőle, de nagyon bejött, Pensacola sokkal gyengébb, 16km spot távolság, omg :)

Hipper még stock, idágig tetszik nagyon egyébként, erre már nem kell expert marksman, nagyon jól forog a torony, és pontos az ágyú is...
pedig még csak 16km a lőtáv is...

a Roonra gyurok amugy, mert ott meg durva tűzerőt érzek nagyon...

mindenesetre szükséges a Yorckhoz is a cirkáló harcmodor ismerete és szeretete. ha ez megvan, okés a dolog :)

A szeretet az meg van,az ismeret biztosan hiányos. :) De lehet hogy tényleg én vagyok a h@lye hozzá,valahogy nem érzem....

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 8 hónapja #15633 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Német csatahajók
A Yorckhoz anyit ,hogy nem látom hogy tele lenne bármelyik topik is az eredményeivel ,videoival vagy replayokkal.

Több
8 éve 8 hónapja #15639 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Német csatahajók

vcsaba1968 írta: A Yorckhoz anyit ,hogy nem látom hogy tele lenne bármelyik topik is az eredményeivel ,videoival vagy replayokkal.

A 11. oldalon tőlem látsz fent két képsorozatot, azonban, és ez fontos, mind két estben top tier hajó voltam. Sajnos azóta 8. tierben és 9. tierben húzós a hajó. Mivel ha egy nagyobb csatahajó csak melléd lő egy salvot, már attól sérülsz, és gyűrődik a hajólemez. Készülök videóval, de megvallom, necces az ügy, pedig szeretek cirkálóval játszani, és nem is megy rosszul... de valahogy a nagy egymásra találás még nem jött el a Yorck-al.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: James Onedin

Oldalmegjelenítési idő: 0.257 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.