Német cirkálók

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 8 hónapja #14810 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Német csatahajók
És amikor nyer

hát nagyom nem szeressük
Mellékletek:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 8 hónapja #14821 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Német csatahajók

Eper írta: A Nürnberg ideális célpont az ellenfélnek, egy nagy rakás bantakaki... mindenkit biztatok lője ap val (bb vel csak azt lövöm, garantált citadellákkal) Fordulni nem tud szóval nálam a szánalmas kategória ( a Dresden és a König után nagyon gagyi)

hát nemtom, az okés, hogy a Nurnberggel se tudnak játszani, de ha egyszer összefutsz egy olyannal aki igen, az a 19km-s lőtávjával csúnyán meg tud izzasztani bármilyen hatos csatahajót...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Andrej72

Több
8 éve 8 hónapja #14822 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Az ám! Nemrég a NM-ban ülve összeakadtam egy nagyon jó nürnbergessel. Tudta mikor kel fordulni, elbújni, közben ontotta rám a lövedékeket, és töbször felgyújtott. Meg is haltam a végén.

Máskülönben az összes többi CL is könnyen citadellázható, vagy kilőhető BB-vel, ha az illető nem tud játszani, tehát ezek alapján nem mondható az a Nürnbergre, hogy szar.

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #14826 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Hál istenek a 19km-es lötáv felejtös . az összes távlövö majom kénytelen lesz közelebb jönni :evil:(röhej hogy nagyobb lötávja van-volt mit az alap Amaginak meg a fullos Coloradonak.)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja vcsaba1968 által.

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #14829 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Szerintem újra is kell gondolni a pontok elosztását a cirkálókon. Én azért választottam az első sorból a basic firing traininget, mert növelte a tűzgyorsaságot a 150-es ágyúkon. Nem vagyok biztos benne, hogy ez megéri ezután. Viszont akkor úgy tűnik, hogy cirkálóra az egyetlen használható skill a basics of survavibility lesz. Bár a basic firing training add némi buffot az AA-nak is, szóval lehet, hogy azt most nem bizgetem.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja Andrej72 által.

Több
8 éve 8 hónapja #14832 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Német csatahajók

Andrej72 írta: A plusz 1 slotba betettem a stearing gear modot, és így jobb a rudder shift time, mint a Könignek.

nekem is az van, és így már egyáltalán nem lomha.
a Nürnberggel szerintem ez a jó taktika, megtanulni 16-17km-re lőni és próbálni nem közelharcba keveredni. egyébként abban sem olyan rossz, de nyilván nem az erőssége.

Oldalmegjelenítési idő: 0.342 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.