Német cirkálók

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #15676 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Ismerkedem a Yorckkal. Mire fel lesz upgrade-elve, egész barátságos lesz. Semmi kitűnő, de annyira nem vészes.
Viszont szerintem ezek a 6km körül cirkálós torpedók nagyon ritkán használhatók. Ha megpróbálkozok vele, mindig átfut a fejemen, a torpedóátváltás/lövés helyett inkább lőttem volna pár frankó citadellát :)

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja BigaC által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #15682 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Amíg top tier, addig jól használható, lásd:
Nem volt jó kör, de a bukás szélén álltunk mivel az ellen dd-i folyamatosan tolták a cap-et. A 2 colorado hihetetlen világtalan volt, így sajna rám maradt a neheze.
Szóval vagy cap-et lőttem vissza közben a lopakodó japó dd-t kergetve, vagy csatahajókkal küzdöttem beékelődve.....

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja GaiusHun által.

Több
8 éve 8 hónapja #15776 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Német csatahajók

BigaC írta: Ismerkedem a Yorckkal. Mire fel lesz upgrade-elve, egész barátságos lesz. Semmi kitűnő, de annyira nem vészes.
Viszont szerintem ezek a 6km körül cirkálós torpedók nagyon ritkán használhatók. Ha megpróbálkozok vele, mindig átfut a fejemen, a torpedóátváltás/lövés helyett inkább lőttem volna pár frankó citadellát :)

cirkálón közelharcban tudsz torpedózni, 2-3km-ről, japán cirkálón hiába van 8, az csak hátrafele mehet, tehát ha lerohanok egy BB-t, akkor nagyon drága lesz használni őket.

de a némettel szembe lehet menni nyugodtan egy csatahajóval, oda fogsz érni, és előre éles szögben rá tudod lőni az osszes torpedodat akar mindket oldalrol, ez a lenyege...

Több
8 éve 8 hónapja #15784 Írta: BigaC
ehhez még tanulnom kell :)
csak rombolóval sikerül az ilyen bravúr.
általában olyan közelharcot fogok ki, ahol nem 1:1-ben vagyunk, szóval mire megközelítem akármilyen szögben/kanyarogva mint a részeg, halott vagyok.
legtöbb ami sikerült, hogy kilőttem a torpedókat, 2km-ről valószínű talált is volna, de ekkor vége lett pontok alapján a játéknak.
Myoko-val viszont pont hátrafelé találtam, nem is egyszer, az üldözők nem mindig számítanak rá...

Több
8 éve 8 hónapja #15788 Írta: BigaC
megint színugyanaz. jól felgyújtottam a Fusót, gondoltam, megint megpróbálom.
mire torpedótávolságba értem, a Fuso felére leszedett ugyan, de el tudtam indítani a torpedókat, de az utánam jövő két BB kivégezte, mire a torpedók odaértek volna.
meghagyom a torpedózást a Kamikaze-mhez, nekem a cirkálón a torpedó dísz marad :)

Mellékletek:

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #15841 Írta: Dormentblade
Dormentblade válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Bizony-bizony, sőt a jenki cirkálók időnként elfelejtik, hogy tudsz torpedózni, akkor meg végük:) Amcsi csatahajókkal szemben is jól működik és a szemtelen rombólókat is lehet vele riogatni :evil: . A 6km-es torpok másodlagos fegyverzet, nem erre kell építeni a taktikát, de egy-egy jól felépített támadásban hatalmasakat lehet velük sebezni. A mindkét oldali torpedókat elereszteni ugyan arra a célra nekem túl kockázatos, ha ügyes az ellen simán a hableányok közé küld, de jobb esetben sem marad sok hp-d. Rankeden az öngyilkosság szinonímája:) Csak ha mindent egy lapra kell feltenni, akkor "egy próbát megér", de olyan mint az all-in, vagy bejön vagy nem...
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja Dormentblade által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.272 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.