- Köszönetek: 1105
GaiusHun írta: Apropó: tegnap volt egy face to face csatám egy full hp-s Moszkvával, én fél hp-n. Eleinte csak ágyú harc a végén torpedó. Én győztem. A Hindenburg szerintem a legjobb tízes, utána Des Moines /saját vélemény/
A Moszkva is jól használható, de vele még nem mentem sokat.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
vonKurz írta:
GaiusHun írta: Apropó: tegnap volt egy face to face csatám egy full hp-s Moszkvával, én fél hp-n. Eleinte csak ágyú harc a végén torpedó. Én győztem. A Hindenburg szerintem a legjobb tízes, utána Des Moines /saját vélemény/
azért Moskvaval lerohanni egy Hindit, mérsékelten jó ötlet
ugyanakkor egyszer megcsípett egy Missouri, 50k hp-n, 15km-ről, én meg nekitolattam háttal a térkép szélének, megpróbált nekemjönni, 2 hajó egymással szemben 2-2 toronnyal ugye, próbálkozott AP-val is, én csak HE-vel értelemszerűen, 20k hp-t vesztettem - és kb 4km-re jött közel mire elégett
szal kemény jószág a Moskva, csak oldalról nem bírja..
HardcorePunk írta:
vonKurz írta:
azért Moskvaval lerohanni egy Hindit, mérsékelten jó ötlet
ugyanakkor egyszer megcsípett egy Missouri, 50k hp-n, 15km-ről, én meg nekitolattam háttal a térkép szélének, megpróbált nekemjönni, 2 hajó egymással szemben 2-2 toronnyal ugye, próbálkozott AP-val is, én csak HE-vel értelemszerűen, 20k hp-t vesztettem - és kb 4km-re jött közel mire elégett
szal kemény jószág a Moskva, csak oldalról nem bírja..
Gyakorlóban klántárssal szögelve állva HE vel és AP vel is letoltam a Hindenburgot Moszkvával. Sok az a 10k hp különbség.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.