- Köszönetek: 1654
A profiliga azt jelenti h az egész banda ül egy kupacban a füstben, mikor lejár a füst, rágyujt a következő . Na jó, közbe kimennek spotolni. De ugyanez van a WoTban is, az egész társaság a térkép egy pontján összpontosul... Uh sztem szimpatikusabb a random, csak mert az egész térképen felveszik a poziciókat, s harcol szárny szárny ellen...Szete58 írta: Pumánál + a klánjánál nem, Leo, az ottaniak már a profiligában játszanak!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Csodálkoztam is egy kicsit hogy hol írtam ilyet de nincs gond, megbeszéltük.vonKurz írta: jogos, elcsesztem, javítva az előző poszt, természetesen én állítom, hogy a lőtávnövelő helyett többet ér konkrétan a Hindinél a töltésgyorsító, ti meg azt, hogy a gyorsítónál jobb a lőtávnövelő.
értelemszerűen ha kipróbáltad mindkettőt, és ugy dontottél, hogy neked jobb a növelő, akkor jobb.
de ha csak a növelőt, mert tier8-ig igazából a minél nagyobb lőtáv a lényeges, akkor próbáld ki a másikat is,nem ördögtől való az sem, hátna még jobb lesz
Profiligában játszunk lelkes amatőrként.leopardusz írta:
A profiliga azt jelenti h az egész banda ül egy kupacban a füstben, mikor lejár a füst, rágyujt a következő . Na jó, közbe kimennek spotolni. De ugyanez van a WoTban is, az egész társaság a térkép egy pontján összpontosul... Uh sztem szimpatikusabb a random, csak mert az egész térképen felveszik a poziciókat, s harcol szárny szárny ellen...Szete58 írta: Pumánál + a klánjánál nem, Leo, az ottaniak már a profiligában játszanak!
Szete58 írta: Pumánál + a klánjánál nem, Leo, az ottaniak már a profiligában játszanak!
leopardusz írta: A profiliga azt jelenti h az egész banda ül egy kupacban a füstben, mikor lejár a füst, rágyujt a következő . Na jó, közbe kimennek spotolni. De ugyanez van a WoTban is, az egész társaság a térkép egy pontján összpontosul... Uh sztem szimpatikusabb a random, csak mert az egész térképen felveszik a poziciókat, s harcol szárny szárny ellen...
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.