- Köszönetek: 1500
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
leopardusz írta: Pedig a random az úr
PzPuma írta: Csak hogy teljes legyen
Saint-Louis 15csata 80% 90 606 0.73
Charles Martel 56csata 53.57% 74 272 1
De most hogyan is kerültem képbe ?
És ha már így alakult :
Cirkálóval távolsági harc volt részemről eddig is és lesz is.(csatahajó lője csak a cirkálót, én így teszem)
Más cirkáló/romboló elleni harc kapcsán pedig annyit hogy egyrészt játék (játékélményt így kapok), másrészt sebzés másodlagos nálam, győzelem az elsődleges és ha így tudom a legtöbbet tenni ezért akkor így játszom.
PzPuma írta: Igyekszem gyorsan és röviden válaszolni ;)most nem tök mindegy hogy 15-18-20 km-ről lövök ? Induláskor alap a szinte max lőtáv hogy lássam hogy s mint merre alakul a csata.
Előbb v utóbb közelebb kell menni valamelyest mert érdemien nem fogsz beleszólni a csatába.
Közelebbi harcról írsz, jesszusom a fene nézi a távolságot, lövök akit tudok s akarok.
Ilyeneken én nem rugózok ahogy azon sem hogy most kell e vagy nem lőtávnövelő(-10% dpm, hidegen hagy), felteszem amit jónak vélek (ill pár csata után max lecserélem ha nem jön be)
Az hogy kevesebb hajót lövök ki, így alakult, természetesen valamelyest benne van a távolság mivel hamarabb lelopják.
Értem én hogy elméleti kötözködést de ez a egész arról szól amit nemrég a a francia cirkálók kapcsán válaszoltam.
Legvégül, hol írtam hogy nem kell a lőtávnövelő ?
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.