- Köszönetek: 1105
Get200 írta: LOL
Nem osztottam semmit.. Max tippeket adtam, hogy ne ilyen nevetséges sebzéssel jöjjön ki a csatából.. Cleve is tudja ezt meg az Atlanta meg majdnem az összes romboló.. MK APje meg a videók alapján bőven tudja!
Egyébként meg nem próbáltad de tudod, hogy nem jó?! Akkor ez a komment mi a részedről?!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
vonKurz írta:
Get200 írta: LOL
Nem osztottam semmit.. Max tippeket adtam, hogy ne ilyen nevetséges sebzéssel jöjjön ki a csatából.. Cleve is tudja ezt meg az Atlanta meg majdnem az összes romboló.. MK APje meg a videók alapján bőven tudja!
Egyébként meg nem próbáltad de tudod, hogy nem jó?! Akkor ez a komment mi a részedről?!
kicsit féltem hogy nem veszed a poént, ez van.
egyébként a kommentem meg azt jelenti ami oda van irva, hogy a Mogami kis kaliberevel csak HE-t lotem, és mukodott.
nem latom hol szolok hozza a Kutuzovhoz
Get200 írta: Nem osztottam semmit.. Max tippeket adtam, hogy ne ilyen nevetséges sebzéssel jöjjön ki a csatából.. Cleve is tudja ezt meg az Atlanta meg majdnem az összes romboló.. MK APje meg a videók alapján bőven tudja!
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.