Prémium cirkálók

Több
9 éve 2 hete #18647 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

Get200 írta: LOL
Nem osztottam semmit.. Max tippeket adtam, hogy ne ilyen nevetséges sebzéssel jöjjön ki a csatából.. Cleve is tudja ezt meg az Atlanta meg majdnem az összes romboló.. MK APje meg a videók alapján bőven tudja!
Egyébként meg nem próbáltad de tudod, hogy nem jó?! Akkor ez a komment mi a részedről?!

kicsit féltem hogy nem veszed a poént, ez van.
egyébként a kommentem meg azt jelenti ami oda van irva, hogy a Mogami kis kaliberevel csak HE-t lotem, és mukodott.
nem latom hol szolok hozza a Kutuzovhoz :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 2 hete #18654 Írta: Get200
Get200 válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

vonKurz írta:

Get200 írta: LOL
Nem osztottam semmit.. Max tippeket adtam, hogy ne ilyen nevetséges sebzéssel jöjjön ki a csatából.. Cleve is tudja ezt meg az Atlanta meg majdnem az összes romboló.. MK APje meg a videók alapján bőven tudja!
Egyébként meg nem próbáltad de tudod, hogy nem jó?! Akkor ez a komment mi a részedről?!

kicsit féltem hogy nem veszed a poént, ez van.
egyébként a kommentem meg azt jelenti ami oda van irva, hogy a Mogami kis kaliberevel csak HE-t lotem, és mukodott.
nem latom hol szolok hozza a Kutuzovhoz :)

Pedig többnyire értem a poénjaidat :)
Nem is a Kutuzovról volt szó, hanem a lőszerekről. Nincs Kutuzovom így róla nem is mondok semmit.. Mogamit meg a 203al használom (pont miattad, mivel dicsérted :lol: )
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vonKurz

Több
9 éve 2 hete - 9 éve 2 hete #18658 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

Get200 írta: Nem osztottam semmit.. Max tippeket adtam, hogy ne ilyen nevetséges sebzéssel jöjjön ki a csatából.. Cleve is tudja ezt meg az Atlanta meg majdnem az összes romboló.. MK APje meg a videók alapján bőven tudja!

amúgy kösz a tippeket, neked az átlagsebzésed ilyesmi. :)
szóval én is megyek azért jobbat Kutuzovval, 40-50K átlagosnak mondható, mintsem nevetségesnek.
most befizettem 1 hónap prémre, meglátom hogy alakulnak a számok :)
persze jobban nem fogok tudni lőni, de kíváncsi vagyok az RNG ilyenkor másképp alakul-e :P
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hete BigaC által.

Több
9 éve 2 hete #18679 Írta: Get200
Get200 válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Nem akartalak megbántani! Csak volt százvalahány találatod és abból kb 30K sebzés, ami szerintem kevés. A sebzés a kevés nem a találat..
Prémtől ne várj +RNGt :)

Több
9 éve 2 hete #18680 Írta: BigaC
semmi baj :)
most mentem egy 60K-t és szinte csak HE-t használtam a Kutuzovval, talán a tüzekkel együtt mégiscsak többet elérek. az AP ilyen messziről jobbára hatástalan-habár a röppálya miatt számítottam pár fedélzeti átlövésre, de valójában az AP itt csak középtáv alatt működik cirkálóra is. hiába a 155-östől azért csodát nem szabad várni... a Fuso citadella AP-vel inkább csak valami ritka malac volt :)
(igazából a 100K körüli - számomra álomhatárt csak Mex-el, Colorado-val és persze a Kamikaze-vel értem el - utóbbira 144K a rekord)

Több
9 éve 2 hete #18698 Írta: BigaC

Get200 írta: Prémtől ne várj +RNGt :)

biztos vagy benne? :D
első játékom prémiummal Kamikaze-vel:
eleresztettem két szalvót egyszer két rombolóra, hogy tuti kimanőverezi, el is fordultam másfelé, bluggy! majd megint bluggy! :D
a harmadik ua, csak cirkálónál...

Mellékletek:

Oldalmegjelenítési idő: 0.257 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.