Prémium cirkálók

Több
9 éve 2 hete #18507 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
egyébként az Atago mennyivel jobb/más, mint egy Myoko?
annyit tudok, hogy jobban a torpedói/jobb szögből indíthatóak.
nekem eléggé úgy tűnik, szokatlanul nagy a citadellája, Kutuzovval ma is oldalba kaptam, 2 citadella, pedig csak 155-ösről van szó...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 2 hete #18511 Írta: SgtBala
SgtBala válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

BigaC írta: egyébként az Atago mennyivel jobb/más, mint egy Myoko?
nekem eléggé úgy tűnik, szokatlanul nagy a citadellája, Kutuzovval ma is oldalba kaptam, 2 citadella, pedig csak 155-ösről van szó...

Azzal kezdem: ez csak az én véleményem !! Minden prémhajó rendelkezik nagy gyenge ponttal. Ezzel ellensúlyozandó a +kredithozamot. Hiszen tudod, ha pénzért tuti OP hajót tudnál venni, akkor igazán nagy lenne a szakadék a játékosok között.
De ahogy Kurz mester mondaná: Ne mutogasd a citadellát és akkor már nem is nagy :D
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vonKurz

Több
9 éve 2 hete #18524 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

SgtBala írta:

BigaC írta: egyébként az Atago mennyivel jobb/más, mint egy Myoko?

Azzal kezdem: ez csak az én véleményem !! Minden prémhajó rendelkezik nagy gyenge ponttal. Ezzel ellensúlyozandó a +kredithozamot. Hiszen tudod, ha pénzért tuti OP hajót tudnál venni, akkor igazán nagy lenne a szakadék a játékosok között.
De ahogy Kurz mester mondaná: Ne mutogasd a citadellát és akkor már nem is nagy :D

:)

1. torpedó. nagyon nagy kulonbseg, hogy elore is tudod loni oket, vagy csak hatrafele...
2. toronyforgas. Myokora muszaj tenni valami toronygyorsito cuccot, Atagonak viszont jo a forgasa, lenyegeben amilyen gyorsan tud fordulni az Atago, siman utanaforditod a tornyot, rajt tudod tartani a celon..
3. 1,6km-rel jobb az álcája az Atagonak alapban is, ez nagyon sok, de mivel nyolcas, tehetsz rá -10%-t extrának, akkor Myokot 13,1km-rol fogjak latni, Atagot meg 10,35km-rol...
4. Atago prem hajo, innentol kezdve a legjobb kepessegu kapitanyod fog benne ulni, ha van olyan, akkor akar 5-s skillel, Myokoval viszont nem fogsz annyit jatszani, az enyemnek mindennel egyutt 9,1km az álcája...
5. a prem alcafestes tovabbi 3% alcat ad ingyen, (meg 50% xp-t, atkepzesnel nem rossz az...) meg adja ugye a 4% mellélovésnyi bonuszt is...

+1. Myokoval ket BB-t kell megoljel 100k sebzésért, Atagoval ehhez elég egyet is B)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: BigaC, SgtBala

Több
9 éve 2 hete #18529 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Az Atagoitokban nem a japán cirkáló ág épp aktuális cirkálójának a kapitánya ül, hanem saját külön bejáratú kapitány? :unsure: Vagy na, japán csatahajó vagy romboló, esetleg hordozó kapitány...
A wotban ugye legénységhuzásra használjuk a prémet, nem külön embert tartunk...

Több
9 éve 2 hete #18533 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

leopardusz írta: Az Atagoitokban nem a japán cirkáló ág épp aktuális cirkálójának a kapitánya ül, hanem saját külön bejáratú kapitány? :unsure: Vagy na, japán csatahajó vagy romboló, esetleg hordozó kapitány...
A wotban ugye legénységhuzásra használjuk a prémet, nem külön embert tartunk...

itt is arra hasznájuk, azért irtam feljebb, hogy a legjobb kapitanyt fog mindig benne ulni az Atagoban, ami ugye idovel eljut otos skillig, ha valaki csak tart mellesleg Myokot maganak - ez mondjuk nem igazan eleszeru, mert gondolom az ARP Myoko megvan majd mindenkinek, annak valszinu nem lesz olyan skillje...

Több
9 éve 2 hete #18535 Írta: Get200
Get200 válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Ráadásul az ARPbe berakhataz majd egy 16 pontos kapitányt..

Oldalmegjelenítési idő: 0.251 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.