Prémium cirkálók

Több
9 éve 2 hete #18622 Írta: Get200
Get200 válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

BigaC írta: Hát pedig igyekszem jól megválasztani, csatahajókra és rombolókra HE, cirkálókra főleg AP.
De lőttem már Kutuzovval citadellát Fuso-nak :)
Mostanában egyébként elég kevés sebzést ad Kutuzovnál, mindegy mi van betöltve, főleg nagy távolságra. Csak hát a Kutuzov fő erőssége a távolsági csata, közelebb jobb a sebzés, de akkor rajtam is :)

Rombolókra HE de a többi azon múlik, hogy milyen szögben áll. Hiába lövöd APvel a cirkálót ha pattogsz róla.. A csatahajókat is lehet APvel ha az oldalát mutatja. Párszor felgyújtod és amikor elfordul átváltasz APra
Elvileg holnap meglepem magamat MKval, majd kiderítem mit tud.. :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 2 hete #18631 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

Get200 írta:

BigaC írta: Hát pedig igyekszem jól megválasztani, csatahajókra és rombolókra HE, cirkálókra főleg AP.
Mostanában egyébként elég kevés sebzést ad Kutuzovnál, mindegy mi van betöltve, főleg nagy távolságra. Csak hát a Kutuzov fő erőssége a távolsági csata, közelebb jobb a sebzés, de akkor rajtam is :)

Rombolókra HE de a többi azon múlik, hogy milyen szögben áll. Hiába lövöd APvel a cirkálót ha pattogsz róla.. A csatahajókat is lehet APvel ha az oldalát mutatja. Párszor felgyújtod és amikor elfordul átváltasz APra

jaaa, akkor te csak ugy osztod az észt MK 150mm-s ágyújáról, hogy kozben nincsen ? ennyibol en is eltom mondani mire valo :D
nálam a Mogami tulajdonkeppen mukodott, de sosem probaltam AP-t loni a kis kaliberrel..

Több
9 éve 2 hete #18635 Írta: SgtBala
SgtBala válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Valaki kérdezte korábban, hogy a Kutuzovra lehet e radart tenni. Igen lehet az 5. slotba cirka 2 millió pénzért :) Lehet valaki már leírta nem tudom de így a biztos
A következő felhasználók mondtak köszönetet: GaiusHun

Több
9 éve 2 hete #18641 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

SgtBala írta: Valaki kérdezte korábban, hogy a Kutuzovra lehet e radart tenni. Igen lehet az 5. slotba cirka 2 millió pénzért :) Lehet valaki már leírta nem tudom de így a biztos

Azt a radart lehet, én fel is raktam, de szerintem a kérdező a fogyóeszközre gondolt :)
Azt viszont sajnos nem lehet, pedig a füst helyére inkább azt tenném...

Több
9 éve 2 hete #18642 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

vonKurz írta: jaaa, akkor te csak ugy osztod az észt MK 150mm-s ágyújáról, hogy kozben nincsen ? ennyibol en is eltom mondani mire valo :D
nálam a Mogami tulajdonkeppen mukodott, de sosem probaltam AP-t loni a kis kaliberrel..

meglepően jó egyébként a Kutuzov AP-je.
rálőttem egy North Carolinára fordulóban és még nem váltottam HE-re, sikerült bevinni pár találatot 3000 körül, nem biztos, hogy a HE-vel többre mentem volna, a tűzgyújtás pedig mostanában elég ritka, örülök ha 6-8 tüzet elérek össz egy csatában.
és végül halálom után csobbant is a Noth Carolina, méghozzá torpedótól, flood. :D
jók az ilyen flesh wound meglepetések néha... :)

Mellékletek:

Több
9 éve 2 hete #18646 Írta: Get200
Get200 válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

vonKurz írta:

Get200 írta:

jaaa, akkor te csak ugy osztod az észt MK 150mm-s ágyújáról, hogy kozben nincsen ? ennyibol en is eltom mondani mire valo :D

LOL
Nem osztottam semmit.. Max tippeket adtam, hogy ne ilyen nevetséges sebzéssel jöjjön ki a csatából.. Cleve is tudja ezt meg az Atlanta meg majdnem az összes romboló.. MK APje meg a videók alapján bőven tudja!
Egyébként meg nem próbáltad de tudod, hogy nem jó?! Akkor ez a komment mi a részedről?!

Oldalmegjelenítési idő: 0.261 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.