- Köszönetek: 219
BigaC írta: Hát pedig igyekszem jól megválasztani, csatahajókra és rombolókra HE, cirkálókra főleg AP.
De lőttem már Kutuzovval citadellát Fuso-nak
Mostanában egyébként elég kevés sebzést ad Kutuzovnál, mindegy mi van betöltve, főleg nagy távolságra. Csak hát a Kutuzov fő erőssége a távolsági csata, közelebb jobb a sebzés, de akkor rajtam is
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Get200 írta:
BigaC írta: Hát pedig igyekszem jól megválasztani, csatahajókra és rombolókra HE, cirkálókra főleg AP.
Mostanában egyébként elég kevés sebzést ad Kutuzovnál, mindegy mi van betöltve, főleg nagy távolságra. Csak hát a Kutuzov fő erőssége a távolsági csata, közelebb jobb a sebzés, de akkor rajtam is
Rombolókra HE de a többi azon múlik, hogy milyen szögben áll. Hiába lövöd APvel a cirkálót ha pattogsz róla.. A csatahajókat is lehet APvel ha az oldalát mutatja. Párszor felgyújtod és amikor elfordul átváltasz APra
Elvileg holnap meglepem magamat MKval, majd kiderítem mit tud..
SgtBala írta: Valaki kérdezte korábban, hogy a Kutuzovra lehet e radart tenni. Igen lehet az 5. slotba cirka 2 millió pénzért
Lehet valaki már leírta nem tudom de így a biztos
vonKurz írta: jaaa, akkor te csak ugy osztod az észt MK 150mm-s ágyújáról, hogy kozben nincsen ? ennyibol en is eltom mondani mire valo
nálam a Mogami tulajdonkeppen mukodott, de sosem probaltam AP-t loni a kis kaliberrel..
vonKurz írta:
Get200 írta:
Rombolókra HE de a többi azon múlik, hogy milyen szögben áll. Hiába lövöd APvel a cirkálót ha pattogsz róla.. A csatahajókat is lehet APvel ha az oldalát mutatja. Párszor felgyújtod és amikor elfordul átváltasz APra
Elvileg holnap meglepem magamat MKval, majd kiderítem mit tud..
jaaa, akkor te csak ugy osztod az észt MK 150mm-s ágyújáról, hogy kozben nincsen ? ennyibol en is eltom mondani mire valo
nálam a Mogami tulajdonkeppen mukodott, de sosem probaltam AP-t loni a kis kaliberrel..
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.