Amerikai cirkálók

Több
9 éve 8 hónapja #3167 Írta: Mallorion
Mallorion válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
Nekem nincsenek gondjaim a Cleveland-del. Úgy kell vele manőverezni, mint egy lassabb cirkálóval és úgy kell vele célozni, mintha egy csatahajóval lőnél 15+ km-re. :)

Ha erre valaki oda tud figyelni, akkor egyáltalán nem szenvedés a hajó. :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 8 hónapja #3169 Írta: Dzsinn
Dzsinn válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók

Trucker39 írta: Az Omaha, Kuma, Murmansk verhetetlen ebben a mezőnyben. Mármint a játékélmény, credit farmolás területén. Itt többen is linkelnek jónak mondható eredményt a Cleveland-l, de mivel magam próbáltam CBT-n és itt is, azt kell mondjam, halovány árnyéka önmagának. Az átlagos játékosoknak nagyon komoly kínszenvedés lesz vele összeszedni a 70000 XP-t a Pensacolára. Puhácska cirkáló, ami nem lenne olyan nagy baj, ha nem barmolják el a lövegeit és nem csinálnak belőle használhatatlan mozsárágyúkat, végtelenül hosszú becsapódási idővel. Hiába a nagy lőtáv, ha képtelenség vele érdemben célt eltalálni, ha meg közel jön valaki, pillanat alatt szétszedi.

Tegnap Murmansk-l egymást után két Cleveland-t süllyesztettem el és még HP-m is maradt.

Akkor hagyom a fenébe úgyis már csak 20 e tp és Myoko ;)

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 8 hónapja - 9 éve 8 hónapja #3172 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
A Cleveland valoban gyengébb mint a CBT-ben de azért nem szenvedés.Messzire szarul lö de 10km-ren belül félelmetes.Erröl mesélhetne az a 3-as japán cirkálo amit egy sorozattal sülyesztetem el(5 citadel).
Utolsó szerkesztés: 9 éve 8 hónapja vcsaba1968 által.

Több
9 éve 8 hónapja #3177 Írta: Sith7
Sith7 válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
Szerintem azért ennyire nem rossz ... B)

Meg kell vele tanulni játszani, távolságot tartani, és +2 vonalat rászámolni amikor célzol, és akkor betalál ... és ha betalál, akkor azért pusztít.

Nekem fullos, és 20k xp van rajta, én szeretek vele játszani

Több
9 éve 8 hónapja #3181 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
Ebben soha nem fogunk egyet érteni. Szerintem annyit sem ér, mint ha vasanyag árban eladnám. Egy nagy kupac *** szerintem. Nagyon dühös vagyok a fejlesztőkre, hogy ezt tették vele. Valószinüleg pezsgőt fogok bontani, ha sikerül belőle kifejlesztenem a következő cirkálót. Olyan gyorsan eladom, hogy az csak na.

Több
9 éve 8 hónapja #3183 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók

Trucker39 írta: Ebben soha nem fogunk egyet érteni. Szerintem annyit sem ér, mint ha vasanyag árban eladnám. Egy nagy kupac *** szerintem. Nagyon dühös vagyok a fejlesztőkre, hogy ezt tették vele. Valószinüleg pezsgőt fogok bontani, ha sikerül belőle kifejlesztenem a következő cirkálót. Olyan gyorsan eladom, hogy az csak na.

Hááát nekem sem igazán megy vele.Éppen az én hsz-ra írtad nemrég hogy nagyon vágyunk rá....De nem adom fel,elfér majd meglesz egyszer a Pensacola...

Oldalmegjelenítési idő: 0.304 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.