Japán cirkálók

Több
9 éve 7 hónapja #5268 Írta: Bard9999
Bard9999 válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

hadtjuk írta: Azért ilyen gáláns gesztust rég láttam a WG-től egy jármű tulajdonságainak „javítására”.
Hát még most is nehezen hiszem el… (Majd, ha ott lesz a Furatkán… Sajna most még a testet kéne előbb kifejleszteni.)

Túl sok reményt ne fűzzél hozzá, ha csak nem szereted tele spammelni a tengert torpedóval. Hiába a 10 km ha lassabb mint a másik torpedó. Mivel a legtöbb hajó fordulékonyságát is javították, így a lassú 10 km-es torpedó elől játszva ki lehet térni. Már a rombolón se vált be ez a torpedó, nem is nagyon használta az aki komolyan gondolta a torpedózást és nem csak eregetni akarta ész nélkül mindenfelé. Ez utóbbira jó.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 7 hónapja #5270 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Azért egy kicsit javult a Furutaka. Nem a torpedók miatt. Szerintem ki sem fejlesztem rá. Kicsit mozgékonyabb lett a löveg forgatás. E miatt jobban lehet vele a csatában is forgolódni. Gyakran megyek vele úgy, hogy előre tervezem meg az útvonalát és csak akkor nyúlok bele, ha nagy baj van. Így jobban tudok figyelni, hogy ne forgolódjak vele feleslegesen, mert azt azért továbbra sem díjazza olyan nagyon. Valószínű, karácsonyra már túl is leszek rajta és eladásra kerül. :evil:

Több
9 éve 7 hónapja #5335 Írta: Sith7
Sith7 válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Kipróbáltam a Mogami - n a 203 mm - es ágyút ... nekem meggyőzőbbnek tűnik így elsőre, mint a 155 mm - es ...

110k dmg

Mellékletek:

Több
9 éve 7 hónapja #5586 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Amióta bejött a Tirpitz hullám, azóta azon kapja magát az ember, hogy a hatos Aoba-val, avagy Cleveland-al egyhuzamban 8-sok között harcol. Azért akad nem kevés különbség páncélzatban, tűzerőben, lőtávolságban.
S lám, megint a kicsi harcolt a legjobban.... :sick: jahh..és kik kapták a legkevesebb pontot?????

Mellékletek:

Több
9 éve 7 hónapja #5587 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Japán cirkálók

GaiusHun írta: Amióta bejött a Tirpitz hullám, azóta azon kapja magát az ember, hogy a hatos Aoba-val, avagy Cleveland-al egyhuzamban 8-sok között harcol. Azért akad nem kevés különbség páncélzatban, tűzerőben, lőtávolságban.
S lám, megint a kicsi harcolt a legjobban.... :sick: jahh..és kik kapták a legkevesebb pontot?????

Szép eredmény,gratulálok!!!
A következő felhasználók mondtak köszönetet: GaiusHun

Több
9 éve 7 hónapja #5623 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Japán cirkálók
Mikor csak 500 xp kell a 4. szabad képesség ponthoz:

Meccs eleje: jött egy bombázó osztag. AA plusz bekapcsolva, repcsi felküldve, nem maradt egy se belőlük. Majd 3 rombolóval szórakoztam 2 Omaha társammal. Egyik ejtett egy káromkodást, mert szerinte loptam egy kill...
Majd 2 torpedó, full hp-ról maradt 8k -.-
8k-val meg rámentem egy cleverlandre, kb 13-16k hp-ja volt, üldözést követően meghaltam, de magammal vittem medál formájában :evil:

Oldalmegjelenítési idő: 0.248 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.