Hát, eljutottam ahhoz a bizonyos pillanathoz, amikor is vízre szálltam a 10-es japó hordozóval.
S ím az első csata.
Megvallom őszintén picit elkapott a vadász szenvedély, amibe keményen beleszólt az rng, mivel a végén nem engedte elsüllyeszteni az ellenfelem, pedig 3500 hp maradt rajta talán. Szóval a bombázók bakker egyszer sem tudták sebezni az amcsi vasat.....
fuck you wg rng.... az érdekessége a dolognak az volt, hogy már nem volt légvédelmi boostja a Midway-nek, nem volt kör szétesés. Szépen a híd elé, a hajó közepére lett lehelyezve a bomba.... és nem... Pedig szép lett volna, első csata egy stock japán cv-vl egy fullos amcsi ellen, első csatára... de hát tudjuk.. wg....
A második csata már győzelem, itt már igyekeztem hanyagolni a hordozók közötti harcot, és a csatahajókra koncentrálni. Időközben egy orosz dd is le akart rohanni, ráadásként szépen fordulózott a srác, de azért csak elkaptam..

mellesleg a végén azért basszus, csak összejött egy Midway elsüllyesztés is

. Ez egy picit helyrebillentette a lelki békém. Viszont ezzel a vassal keményen a sebzésre kell menni, merd durván termeli a mínuszt kreditben...
Összességében azt kell hogy mondjam, ha egy stock Hakuryo is képes megszorongatni egy Midway-t, akkor mire képes egy fullos hajó? Kifejlesztett gépekkel, hajótesttel?