BigaC írta:
uamadbro? írta: Sziasztok!
Életem meccse simakézzel, és lose...
340k dmg...
ezt hogy csináltad?
Hello,
simán mentem capelni egy szélsőt, ott egy random torppal kiszedtem az ellen rombolót, de közben már a másik 2 torp salvoból megszedtem 1 CA és BB hp-ját, mert pont összeakadtak
. Utána a szokásos, hogy a csapattársak elengedték a másik 2 capet, így az ellennek pörögtek a pontjai.. döntenem kellett, vagy megyek B-re vagy foglalkozok a húsos falatokkal, ugyanis kipusholtunk 3 BB-t a map szélére. Mivel bevettem a leszarom tabit, ezért rámentem a 3 BB-re, szépen táncoltak előttem, így egy Montana és Goku fullhp-ról szinte likvidáltam őket.
A "hogy csináltad" kérdésre egy pontosabb válasz, hogy 1 salvo 7-8km.ről srégen/szemben, majd mikor látom, hogy kifordul vagy be, utána küldöm a másik kettőt. Mivel az első salvok mind találtak, és eljavították magukat, így 20-30sec késéssel elég könnyű dolgom volt.
Utána még egy azt hiszem Zaot is kiszedtem, majd mivel B-ben az enemy Fletcher hadakozott egy Roonnal, úgy gondoltam, csak leszedi és becappeli B-t, én meg mentem a másik szélső capre, és előttem volt még egy Izumo, sajna csak én maradtam a végére... így a cap után kb az utolsó 3 lökettel még kiszedtem az Izumot, aki butácskán visszafordult indokolatlanul, hiszen pontban is vezettek.. Lehet, ha az elején B-t választom megvan a meccs.. csak néha már fárasztó mindig carryzni... most bejött.
Hátszelet!