- Köszönetek: 1602
Ez igy nem teljesen igaz.leopardusz írta: Pedig megvan annak is a varázsa h ugy sebzel 100.000et hogy közbe fel se spotolnak...
A japán rombi nem közelharcra való, mivel a tiéd a legjobb álca, te spotolsz másokat, nem hagyod h téged spotoljanak ^^ .
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Shogun írta: Ajánlottátok a japán rombolókat, mert kellettek nekem a torpedó boatok, de hogy ráfáztam...
vonKurz írta:
Shogun írta: Ajánlottátok a japán rombolókat, mert kellettek nekem a torpedó boatok, de hogy ráfáztam...
az ember általában szidni szokta a japán rombolókat, amíg ki nem próbálja
mondjuk megvan annak a maga bája, ha 15 brutális torpedót lősz ki egyszerre.
ajánlom a négyes radar skillt, ha japán vagy, segít elkerülni a többieket.
ha bármi más vagy, és vadászol a japánokra, akkor meg segít megtalálni őket
nyolcadik szinttől az amerikai fő fegyvere a torpedó lesz, de sosem lesz olyan jó mint a japán. ugyanakkor durván ledaráll mindent ami japán romboló. közelről a ruszkik se akadály, viszont nagyon lassú.
Gearing 5,9km ugyanugy, mint a Shima. a Khaba ugye 7,8km.
de a Gearing baromi lassu, 36 csomó, nem gyorsabb a japán cirkálóknál.
elviekben van remek légvédelme egyébként, DefAA fogyocikkel, de azt az engine boost helyett tudja feltenni, és igy minden utoléri, ami azt jelenti, hogy ha egy radaros cirkalo (a kapitany skillel) elkezdi uldozni, akkor a palya szelen utol fogja erni, es megolni.
az ágyújával meg a brutális DPM-jével közelre tud fogni japán rombolót, de ha bárki másra rálő 8-10km-ről, sok kárt nem okoz benne, viszont elárulja magát, és sokkal gyengébb hatásfokkal tudja használni a torpedókat. nagy reményeim voltak vele egyébként, de ha néha rombolózni támad kedvem, Shimat veszem elő kizárólag
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.