Ajánlottátok a japán rombolókat, mert kellettek nekem a torpedó boatok, de hogy ráfáztam... nem bírok a Fubukival, pedig kilenc szivart lő egy irányba gyorsan amik ütnek is, de a probléma nem itt van.
A legnagyobb gondom az, hogy a japán DD-k egyszerűen életképtelenek a kezemben ha összeakadnék más DD-vel. Baromi lassan fordul a torony, amihez társul egy epic szar töltésidő, aminek az eredménye, hogy nem tudom magam megvédeni más rombik ellen, meg úgy en block nem látom érdemesnek a harcot a kis szamurájokkal. A csata meg úgy unalmas, hogy cirkálgatok a pályán, majd eldurrantok pár torpedót, ezért gondoltam elkezdem az amerikaiakat. Sokat gondolkodtam, hogy orosz vagy amerikai legyen, de végül a brutál DMP miatt az amcsik mellett döntöttem.
Az oroszok messzebbről jók, Obamáék közelebbről és végre én is megbüntethetek más rombolókat, nem csak ők engem. A tornyok is gyorsan fordulnak (majd) és a torpedók sem rosszak, de amit már a Clemsonnál is tapasztalok, hogy igenis menni kell és vadászni, mert a kis hatótávolságú torpedók miatt (T8 alatt, bár ott sem olyan nagy) nem lehet csak azokra építeni. Van füst, négy darab is, jó sokáig tart, lehet közel menni és lőni meg torpedózni mindenkit akit lát az ember és ez az, ami kellett nekem. Más rombikat büntetni meg ahh.... mennyei
Még csak a fent említett Clemsonnál járok, de már várom a Nicholast meg a Farragutot is, mert papíron nagyon féltem tőlük, de így, látva és tapasztalva, hogy mit kell velük játszani, nagyon tetszenek
Itt egy jobbfajta replay képekkel együtt, hogy ne kelljen megnézni ha nem akarja valaki.
Replaj